Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portugal U21 New Zealand U21
T523L Tactiek 442
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 41.2
good Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Ganga speelt de bal door. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente geeft een hoge lob. Rolin is nu in balbezit. Rolin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lynch heeft problemen om de bal te vangen. Cirilo rent richting de bal. Lynch onderschept slim de pass. Lynch schiet op doel. Devoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - New Zealand U21 0:1

16e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente geeft een hoge lob. Hawksbey heeft problemen om de bal te vangen. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portugal U21 - New Zealand U21 1:1

35e minuut.
Axis met een snelle inworp. Fedorento rent richting de bal. Fien tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fien krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Camareiro heeft problemen om de bal te vangen. Viertal geeft de bal voor. Lynch is nu in balbezit. Lynch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - New Zealand U21 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 36%, New Zealand U21 64%.
Portugal U21 - New Zealand U21 1:2

46e minuut.
Maloney komt het veld opgelopen. Hall komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Alvaleide passt de bal met de wreef. Valente is nu in balbezit. Valente speelt de bal door. Daar is Ganga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Ganga de bal. Gliznitskof verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valente. Gliznitskof raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
Axis geeft de bal voor. Daar is Cirilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lynch rent richting de bal. Lynch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Valejo komt het veld opgelopen. Caceteiro komt het veld opgelopen. Wiseman komt het veld opgelopen. Antunes komt het veld opgelopen. Jeffs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ganga rent richting de bal. Ganga geeft een hoge lob. Daar is Jeffs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valejo is nu in balbezit. Valejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ganga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganga geeft de bal voor. Camareiro rent richting de bal. Camareiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portugal U21 - New Zealand U21 2:2

90e minuut.
Axis is nu in balbezit. Antunes onderschept slim de pass. Antunes passt de bal in één keer door. Camareiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camareiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - New Zealand U21 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 40%, New Zealand U21 60%.
Portugal U21 - New Zealand U21 3:2