Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-09 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: wild city Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6176
wild city Klausenburg
4-4-2 Tactiek att
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 46.1
weak Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carvalho met een sublieme pass. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński schiet op doel. Todor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Dumitru rent richting de bal. Carvalho is nu in balbezit. Stoian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carvalho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carvalho neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gaiani is nu in balbezit. Arpalı is nu in balbezit. Arpalı passt de bal met de wreef. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Todor bokst de bal weg.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carvalho zal de hoekschop nemen. Połubiński heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Arpalı onderschept slim de pass. Arpalı geeft een lange en hoge pass. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru draait met de bal, schiet en ... Todor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dumitru is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Klausenburg 0:1

41e minuut.
Buitenspel voor Becleanu. Goede buitenspelval van de verdediging. Arpalı neemt vlug de vrije trap. Gaiani kopt de bal weg. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Todor trapt de bal weg van het doel. Carvalho speelt de bal door. Daar is Dumitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 67%, Klausenburg 33%.
wild city - Klausenburg 0:1

51e minuut.
Carvalho rent richting de bal. Carvalho passt de bal zonder na te denken. Arpalı speelt de bal door. Gaiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Inworp. Gheorghe komt het veld opgelopen. Ţugulea komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Irba rent richting de bal. Irba geeft een hoge lob. Rusoiu heeft problemen om de bal te vangen. Gaiani is nu in balbezit. Gaiani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitru onderschept slim de pass. Dumitru schiet op doel. Todor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho geeft een hoge lob. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński schiet op doel. Todor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Klausenburg 0:2

81e minuut.
Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. Carvalho passt de bal met de wreef. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Carvalho is nu in balbezit. Carvalho passt de bal zonder na te denken. Dumitraşcu heeft problemen om de bal te vangen. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński draait met de bal, schiet en ... Todor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Carvalho speelt de bal door. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru passt de bal in één keer door. Gaiani rent richting de bal. Gaiani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Todor met een harde bal richting middenveld. Arpalı kopt de bal weg. Daar is Połubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 62%, Klausenburg 38%.
wild city - Klausenburg 0:2