Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA FC Minune
univ Tactiek 1 4 d
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 71
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Ronkowski geeft een hoge lob. Torje kopt de bal weg. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuangzhuang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Muzambinho kopt de bal weg. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński onderschept slim de pass. Tica verovert de bal door een tackle van achteren. Tica schiet op doel. Neemre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński onderschept slim de pass. Ruciński geeft een hoge lob. Tica rent richting de bal. Tica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pasture probeert naar een medespeler te passen. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanzogni. Tica raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tica kan niet meer verder spelen. Kmita komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Cuevas speelt de bal door. Zhuangzhuang rent richting de bal. Bajer maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bajer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bajer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Nachteule speelt de bal door. Pasture rent richting de bal. Pasture probeert naar een medespeler te passen. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Neemre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Fraga is nu in balbezit. Fraga geeft een lange en hoge pass. Nachteule is nu in balbezit. Zhuangzhuang onderschept slim de pass. Zhuangzhuang haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Gasparyan probeert de bal met de borst te controleren. Tălpaciu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ronkowski zal de hoekschop nemen. Gasparyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Palojoki bokst de bal weg.

36e minuut.
Sanzogni probeert naar een medespeler te passen. Mumowski speelt de bal door. Ronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkowski geeft een hoge lob. Gasparyan springt en kopt de bal. Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ronkowski de bal. Ronkowski geeft een hoge lob. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 63%, FC Minune 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - FC Minune 0:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torje met de inworp. Pasture rent richting de bal. Pasture geeft een lange en hoge pass. Fedor springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ronkowski passt de bal in één keer door. Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajukoski is nu in balbezit. Ronkowski geeft een lange en hoge pass. Gasparyan springt en kopt de bal. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ronkowski geeft de bal voor. Ruciński is nu in balbezit. Gasparyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparyan schiet op doel. Palojoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Ruciński kopt de bal weg. Nachteule heeft problemen om de bal te vangen. Zhuangzhuang is nu in balbezit. Zhuangzhuang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC Minune 0:1

79e minuut.
Zhuangzhuang speelt de bal door. Ronkowski rent richting de bal. Ronkowski passt de bal in één keer door. Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuangzhuang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ronkowski geeft een lange en hoge pass. Mumowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruciński de bal. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ronkowski rent richting de bal. Ronkowski passt de bal in één keer door. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas geeft een hoge lob. Gasparyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 62%, FC Minune 38%.
WALLACHIA - FC Minune 0:1