Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-16 19:48
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bieszczadzkie Rysie Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3847
Bieszczadzkie Rysie ks 1906 Sosnowiec
532 Tactiek trening obr
53% Balbezit 47%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 48.1
average Schieten very good
adequate Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Nicpoń is nu in balbezit. Nicpoń geeft de bal voor. Klungelig pakt Fuentes de bal. Fuentes schiet op doel. Miškulin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kampel rent richting de bal. Kampel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manojlović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Resch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Szczepański speelt de bal door. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń probeert naar een medespeler te passen. Bouzid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Klungelig pakt Woźnica de bal. Nicpoń rent richting de bal. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. Szawica probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nicpoń probeert de bal met de borst te controleren. Resch bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nicpoń moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nicpoń schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Bouzid rent richting de bal. Kampel rent richting de bal. Kampel geeft een hoge lob. Fuentes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - ks 1906 Sosnowiec 0:1

18e minuut.
Szczepański met een snelle inworp. Andžić geeft een hoge lob. Bouzid rent richting de bal. Bouzid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - ks 1906 Sosnowiec 0:2

22e minuut.
Fattore onderschept slim de pass. Fattore geeft de bal voor. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. Miškulin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - ks 1906 Sosnowiec 0:3

34e minuut.
Fuentes kopt de bal weg. Klungelig pakt Stelmach de bal. Kampel verovert de bal door een tackle van achteren. Bouzid rent richting de bal. Bouzid draait met de bal, schiet en ... Miškulin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Fuentes passt de bal met de wreef. Bouzid rent richting de bal. Bouzid schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szawica de bal onder controle te krijgen. Miškulin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - ks 1906 Sosnowiec 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bieszczadzkie Rysie 64%, ks 1906 Sosnowiec 36%.
Bieszczadzkie Rysie - ks 1906 Sosnowiec 0:4

49e minuut.
Stelmach rent richting de bal. Kampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampel passt de bal met de wreef. Bouzid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Miškulin trapt de bal weg. Szczepański kopt de bal weg. Bouzid heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Resch rent richting de bal. Resch passt de bal in één keer door. Manojlović met een sublieme pass. Tamacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamacas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Nevečeřel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczepański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuentes rent richting de bal. Fuentes geeft een hoge lob. Miškulin bokst de bal weg.

60e minuut.
Szczepański onderschept slim de pass. Szczepański met een sublieme pass. Kampel probeert naar een medespeler te passen. Bouzid rent richting de bal. Bouzid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Resch kopt de bal weg. Manojlović kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kampel. Kampel krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Halwany met een sublieme pass. Resch is nu in balbezit. Resch met een sublieme pass. Tamacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamacas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mancini komt het veld opgelopen. Goulart komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kampel onderschept slim de pass. Kampel passt de bal in één keer door. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes schiet op doel. Miškulin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - ks 1906 Sosnowiec 0:5

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thonet komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kampel kopt de bal weg. Fuentes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halwany. Halwany krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Thonet passt de bal zonder na te denken. Nevečeřel is nu in balbezit. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes schiet op doel. Miškulin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Nevečeřel geeft een lange en hoge pass. Goulart is nu in balbezit. Pitulea begaat een overtreding. Pitulea krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Halwany rent richting de bal. Halwany geeft de bal voor. Resch kopt de bal weg. Klungelig pakt Pitulea de bal. Pitulea schiet op doel. Kowalczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bieszczadzkie Rysie 64%, ks 1906 Sosnowiec 36%.
Bieszczadzkie Rysie - ks 1906 Sosnowiec 0:5