Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: telecom Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4795
telecom Klausenburg
343 def 5 Tactiek att
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 49.2
very good Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Băboiescu met een sublieme pass. Yazlan is nu in balbezit. Yazlan passt de bal zonder na te denken. Bogacz heeft problemen om de bal te vangen. Bogacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kuciel geeft een lange en hoge pass. Erler kan de bal niet met de borst controleren. Ganach is nu in balbezit. Ganach haalt uit met een fantastische trap. Szczepański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - Klausenburg 1:0

30e minuut.
Gaiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiani speelt de bal door. Bogacz heeft problemen om de bal te vangen. Bogacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
telecom - Klausenburg 1:1

37e minuut.
Fijał geeft de bal voor. Ramaglie rent richting de bal. Ramaglie geeft een lange en hoge pass. Bogacz is nu in balbezit. Bogacz haalt uit met een fantastische trap. Savuţă bokst de bal weg. Gaiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - Klausenburg 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 54%, Klausenburg 46%.
telecom - Klausenburg 1:2

47e minuut.
Khánh Hoàng geeft de bal voor. Inworp. Overgård zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre haalt uit met een fantastische trap. Szczepański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Balayev is nu in balbezit. Bogacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balayev raakt geblesseerd tijdens het duel. Băboiescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ilieş krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Erler geeft een hoge lob. Bogacz is nu in balbezit. Balayev begaat een overtreding. Balayev krijgt een gele kaart. Bogacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arpalı met een snel genomen vrije trap. Bogacz krijgt zijn hoofd ertegen. Savuţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Silvestre kopt de bal weg. Ganach met een sublieme pass. Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuciel geeft een lange en hoge pass. Ganach krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ganach rent richting de bal. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Hoàng onderschept slim de pass. Ilieş is nu in balbezit. Ilieş schiet op doel. Szczepański bokst de bal weg.

71e minuut.
Maricescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ramaglie met een snelle inworp. Yazlan is nu in balbezit. Yazlan schiet op doel. Savuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Rabelo met een sublieme pass. Arpalı speelt de bal door. Băboiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băboiescu speelt de bal door. Kuciel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kuciel met een sublieme pass. Fijał is nu in balbezit. Fijał passt de bal met de wreef. Silvestre rent richting de bal. Silvestre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Băboiescu rent richting de bal. Arpalı verovert de bal door een tackle van achteren. Arpalı passt de bal zonder na te denken. Bogacz is nu in balbezit. Bogacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fijał speelt de bal door. Khánh Hoàng is nu in balbezit. Ganach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ganach krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Balayev met een sublieme pass. Overgård is nu in balbezit. Overgård speelt de bal door. Ganach rent richting de bal. Ganach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 50%, Klausenburg 50%.
telecom - Klausenburg 1:2