Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-18 19:37
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Łubin F.C. Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5201
Łubin F.C. Barkowo United
koks Tactiek eeee
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 25.6
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pawlica met de inworp. Kubiakas is nu in balbezit. Kubiakas passt de bal zonder na te denken. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gheno is nu in balbezit. Gheno haalt uit met een fantastische trap. Maska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 1:0

4e minuut.
Kubiakas passt de bal zonder na te denken. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica geeft de bal voor. Gheno rent richting de bal. Gheno draait met de bal, schiet en ... Maska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pawlica neemt de hoekschop. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno draait met de bal, schiet en ... Maska bokst de bal weg.

10e minuut.
Pawlica verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlica geeft een hoge lob. Świtalski kopt de bal weg. Buljić rent richting de bal. Buljić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Maska trapt de bal weg. Kubiakas kopt de bal weg. Gheno is nu in balbezit. Gheno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 2:0

12e minuut.
Kubiakas met een sublieme pass. Daar is Gheno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwojnica is nu in balbezit. Gheno verovert de bal door een tackle van achteren. Gheno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica geeft de bal voor. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno haalt uit met een fantastische trap. Maska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 3:0

16e minuut.
Daar is Gobetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlica rent richting de bal. Pawlica passt de bal met de wreef. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Szczygielski geeft de bal voor. Hordecki kopt de bal weg. Gheno rent richting de bal. Gheno schiet op doel. Maska werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kubiakas onderschept slim de pass. Świtalski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kubiakas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buljić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gheno springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pinkert speelt de bal door. Pawlica is nu in balbezit. Pawlica passt de bal zonder na te denken. Gheno is nu in balbezit. Gheno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kubiakas met een sublieme pass. Pawlica heeft problemen om de bal te vangen. Pawlica speelt de bal door. Gheno is nu in balbezit. Gheno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 4:0

29e minuut.
Kubiakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiakas passt de bal zonder na te denken. Gheno is nu in balbezit. Pawlica is nu in balbezit. Pawlica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 5:0

32e minuut.
Kubiakas is nu in balbezit. Kubiakas passt de bal zonder na te denken. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Maska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 6:0

33e minuut.
Gavorskis komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Pinkert probeert naar een medespeler te passen. Gobetti geeft een hoge lob. Daar is Gheno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheno schiet op doel. Maska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 7:0

36e minuut.
Karakula is nu in balbezit. Karakula passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zwojnica de bal. Gheno rent richting de bal. Gheno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Maska trapt de bal weg. Świtalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Gobetti passt de bal met de wreef. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica passt de bal met de wreef. Hordecki rent richting de bal. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 8:0

43e minuut.
Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica passt de bal zonder na te denken. Gheno rent richting de bal. Gheno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 9:0

45e minuut.
Dośpiał onderschept slim de pass. Szczygielski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygielski geeft een lange en hoge pass. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno draait met de bal, schiet en ... Maska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno schiet op doel. Maska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 30%, Barkowo United 70%.
Łubin F.C. - Barkowo United 10:0

46e minuut.
Karakula passt de bal zonder na te denken. Daar is Mandir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakula is nu in balbezit. Gheno onderschept slim de pass. Gheno passt de bal zonder na te denken. Maska bokst de bal weg. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 11:0

49e minuut.
Szczygielski probeert naar een medespeler te passen. Gavorskis rent richting de bal. Anliker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anliker krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Gavorskis kopt de bal weg. Gheno is nu in balbezit. Karakula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karakula krijgt een gele kaart. Gheno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pinkert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hordecki rent richting de bal. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kubiakas kopt de bal weg. Świtalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 12:0

63e minuut.
Kubiakas verovert de bal door een tackle van achteren. Kubiakas geeft de bal voor. Gheno rent richting de bal. Gheno schiet op doel. Maska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 13:0

66e minuut.
Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno geeft een lange en hoge pass. Hordecki rent richting de bal. Kubiakas is nu in balbezit. Kubiakas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno geeft een lange en hoge pass. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Şahinbay komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Szczygielski is nu in balbezit. Szczygielski passt de bal met de wreef. Kubiakas geeft een lange en hoge pass. Gheno heeft problemen om de bal te vangen. Gheno haalt uit met een fantastische trap. Maska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hordecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 14:0

70e minuut.
Pawlica rent richting de bal. Pawlica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Heredia de bal. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pinkert passt de bal met de wreef. Kubiakas met een sublieme pass. Daar is Pawlica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheno is nu in balbezit. Gheno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hordecki is nu in balbezit. Świtalski begaat een overtreding. Hordecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinkert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gheno maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 15:0

75e minuut.
Kubiakas passt de bal in één keer door. Pawlica speelt de bal door. Gheno is nu in balbezit. Gheno haalt uit met een fantastische trap. Maska probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Zolović rent richting de bal. Zolović geeft een hoge lob. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno schiet op doel. Maska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 16:0

82e minuut.
Şahinbay onderschept slim de pass. Şahinbay geeft de bal voor. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki geeft de bal voor. Daar is Gheno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 17:0

89e minuut.
Pawlica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anliker de bal. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Maska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - Barkowo United 18:0

90e minuut.
Dośpiał passt de bal met de wreef. Mandir bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno onderschept slim de pass. Gheno haalt uit met een fantastische trap. Maska probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 29%, Barkowo United 71%.
Łubin F.C. - Barkowo United 18:0