Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-18 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cercle Celtique Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5532
Cercle Celtique Athletico renardo
Espiritu Tactiek 5def
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 34.4
goed Schieten slecht
goed Passen matig
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Damlacı onderschept slim de pass. Damlacı probeert naar een medespeler te passen. Giroud is nu in balbezit. Giroud geeft een lange en hoge pass. Richards maakt een snoekduik en kopt de bal. Llosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cabaye heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Athletico renardo 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Houyvet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver draait met de bal, schiet en ... Llosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Athletico renardo 2:0

20e minuut.
Houyvet onderschept slim de pass. Houyvet passt de bal in één keer door. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver schiet op doel. Llosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Athletico renardo 3:0

40e minuut.
Richards rent richting de bal. Jeannin met een sublieme pass. Damlacı speelt de bal door. Richards rent richting de bal. Richards draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Giroud kopt de bal weg. Klungelig pakt Ourdouillie de bal. Damlacı is nu in balbezit. Damlacı geeft een lange en hoge pass. Richards maakt een snoekduik en kopt de bal. Llosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Athletico renardo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 40%, Athletico renardo 60%.
Cercle Celtique - Athletico renardo 4:0

49e minuut.
Houyvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavernier onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ourdouillie. Ourdouillie krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Iannuzzi kopt de bal weg. Klungelig pakt de Reuver de bal. Louis rent richting de bal. de Reuver verovert de bal door een tackle van achteren. de Reuver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Athletico renardo 5:0

69e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Compeyrat verovert de bal door een tackle van achteren. Compeyrat geeft een lange en hoge pass. Africano is nu in balbezit. Africano haalt uit met een fantastische trap. Lominadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Novicki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Houyvet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 37%, Athletico renardo 63%.
Cercle Celtique - Athletico renardo 5:0