Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Bears Giancola Maple
Normal Tactiek Striker
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 39.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Alexiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusari probeert naar een medespeler te passen. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Wright kopt de bal weg. Fusari rent richting de bal. Fusari speelt de bal door. Daar is Atłachowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atłachowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
McEachern met een harde bal richting middenveld. Onstad kopt de bal weg. Atłachowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cornea rent richting de bal. Cornea haalt uit met een fantastische trap. McEachern verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cornea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rybski komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Rybski heeft problemen om de bal te vangen. Fusari met een sublieme pass. Atłachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Atłachowicz draait met de bal, schiet en ... McEachern probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bears - Giancola Maple 0:1

13e minuut.
Onstad rent richting de bal. Onstad geeft een hoge lob. Daar is Atłachowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Wright kopt de bal weg. Fusari probeert naar een medespeler te passen. Atłachowicz rent richting de bal. Atłachowicz haalt uit met een fantastische trap. McEachern werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bears - Giancola Maple 0:2

19e minuut.
Alexiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusari verovert de bal door een tackle van achteren. Fusari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rybski de bal. Rybski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bears - Giancola Maple 0:3

21e minuut.
Rybski rent richting de bal. Fusari bereikt de bal nog maar net als eerste. Despatie probeert naar een medespeler te passen. Atłachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Atłachowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Onstad geeft een hoge lob. Rybski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buck onderschept slim de pass. Fusari verovert de bal door een tackle van achteren. Fusari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fusari rent richting de bal. Fusari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bears - Giancola Maple 0:4

26e minuut.
Rybski geeft een lange en hoge pass. Piovanelli probeert de bal aan de voet te houden. Fusari rent richting de bal. Fusari haalt uit met een fantastische trap. McEachern maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bears - Giancola Maple 0:5

33e minuut.
Despatie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki onderschept slim de pass. Hordecki met een sublieme pass. Rybski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
McEachern met een harde bal richting middenveld. Onstad met een sublieme pass. Klungelig pakt Atłachowicz de bal. Fusari rent richting de bal. Fusari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bears - Giancola Maple 0:6

42e minuut.
Onstad met een sublieme pass. Hordecki met een sublieme pass. Atłachowicz heeft problemen om de bal te vangen. Atłachowicz haalt uit met een fantastische trap. Alexiadis heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Onstad heeft problemen om de bal te vangen. Onstad probeert naar een medespeler te passen. Atłachowicz rent richting de bal. Atłachowicz schiet op doel. McEachern werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bears - Giancola Maple 0:7

44e minuut.
Hordecki is nu in balbezit. Hordecki geeft een hoge lob. Daar is Buck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybski onderschept slim de pass. Rybski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atłachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Atłachowicz draait met de bal, schiet en ... McEachern verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Bears 80%, Giancola Maple 20%.
Fierce Bears - Giancola Maple 0:7

47e minuut.
Daar is Fusari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters is nu in balbezit. Rybski onderschept slim de pass. Rybski draait met de bal, schiet en ... McEachern werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bears - Giancola Maple 0:8

48e minuut.
Wright zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fusari bereikt de bal nog maar net als eerste. Despatie bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusari onderschept slim de pass. Fusari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rybski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bears - Giancola Maple 0:9

52e minuut.
Alexiadis rent richting de bal. Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Wright geeft een lange en hoge pass. Rybski kan de bal niet met de borst controleren. Rybski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Despatie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki onderschept slim de pass. Hordecki met een sublieme pass. Atłachowicz rent richting de bal. Atłachowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Wright zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybski is nu in balbezit. Rybski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buck de bal onder controle te krijgen. Paal! McEachern kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Wright is nu in balbezit. Wright passt de bal zonder na te denken. Fusari is nu in balbezit. Atłachowicz rent richting de bal. Atłachowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rybski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Johnson geeft een hoge lob. Daar is Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusari rent richting de bal. Rybski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Buck geeft de bal voor. Vandíček geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buck de bal. Atłachowicz is nu in balbezit. Atłachowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Brasini met een sublieme pass. Piovanelli kopt de bal weg. Alexiadis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rybski rent richting de bal. Rybski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
McEachern met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wright met een snelle inworp. Onstad rent richting de bal. Onstad geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wright geeft de bal voor. Fusari kopt de bal weg. Buck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybski onderschept slim de pass. Rybski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Sutton de bal. Wright rent richting de bal. Wright geeft de bal voor. Rybski heeft problemen om de bal te vangen. Rybski schiet op doel. McEachern bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bears - Giancola Maple 0:10

89e minuut.
Rybski speelt de bal door. Wright speelt de bal door. Fusari probeert naar een medespeler te passen. Atłachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Atłachowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bears - Giancola Maple 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Bears 73%, Giancola Maple 27%.
Fierce Bears - Giancola Maple 0:11