Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MIHAESTI WALLACHIA
forma Tactiek reserves
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 54.2
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Miklos is nu in balbezit. Gobbetto verovert de bal door een tackle van achteren. Lord rent richting de bal. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap. Scherfchen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Vasko geeft een hoge lob. Tilea kopt de bal weg. Roma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miklos is nu in balbezit. Miklos schiet op doel. Scherfchen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Daar is Noica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilea rent richting de bal. Simón onderschept slim de pass. Simón geeft de bal voor. Miklos krijgt zijn hoofd ertegen. Scherfchen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Gialloreto verovert de bal door een tackle van achteren. Gialloreto passt de bal met de wreef. Vasko is nu in balbezit. Belluccio onderschept slim de pass. Belluccio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - WALLACHIA 1:0

41e minuut.
Miklos heeft problemen om de bal te vangen. Nedeljkov is nu in balbezit. Noica is nu in balbezit. Miklos verovert de bal door een tackle van achteren. Miklos schiet op doel. Scherfchen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIHAESTI 61%, WALLACHIA 39%.
FC MIHAESTI - WALLACHIA 1:0

46e minuut.
Fedor komt het veld opgelopen. Kmita komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Łysiak passt de bal met de wreef. Nedeljkov is nu in balbezit. Fedor verovert de bal door een tackle van achteren. Miklos is nu in balbezit. Miklos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MIHAESTI - WALLACHIA 1:1

64e minuut.
Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni met een sublieme pass. Fedor rent richting de bal. Fedor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - WALLACHIA 1:2

69e minuut.
Muzambinho passt de bal zonder na te denken. Topan rent richting de bal. Miklos verovert de bal door een tackle van achteren. Miklos draait met de bal, schiet en ... Scherfchen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Muzambinho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taroni geeft een hoge lob. Miklos rent richting de bal. Miklos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Simón rent richting de bal. Simón passt de bal zonder na te denken. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak geeft de bal voor. Kmita springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - WALLACHIA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIHAESTI 56%, WALLACHIA 44%.
FC MIHAESTI - WALLACHIA 1:3