Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Daehan Minguk U21
Test 1 Tactiek gariban
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
45.6 gemiddelde waardering 43.1
adequate Schieten good
average Passen good
very good Verdedigen average


7e minuut.
Vettori met een sublieme pass. Cossey met een sublieme pass. Axis rent richting de bal. Jee-Son onderschept slim de pass. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Maessen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Daehan Minguk U21 0:1

10e minuut.
Jee-Son onderschept slim de pass. Kwoon-Young is nu in balbezit. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son schiet op doel. Maessen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Daehan Minguk U21 0:2

16e minuut.
Hawksbey geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Han-Sing de bal onder controle te krijgen. Wiseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams rent richting de bal. Woodhams geeft de bal voor. Lo-Kang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Jee-Kwoon kopt de bal weg. Jeffs is nu in balbezit. Jeffs met een sublieme pass. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Lo-Kang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Fien bereikt de bal nog maar net als eerste. Fien speelt de bal door. Cossey met een sublieme pass. Perry rent richting de bal. Perry geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cossey passt de bal zonder na te denken. Jeffs rent richting de bal. Jeffs met een sublieme pass. Perry is nu in balbezit. Perry schiet op doel. Lo-Kang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Han-Sing heeft problemen om de bal te vangen. Wiseman is nu in balbezit. Wiseman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Daehan Minguk U21 1:2

45e minuut.
Kwoon-Young probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vettori is nu in balbezit. Jee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Sun haalt uit met een fantastische trap. Maessen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 42%, Daehan Minguk U21 58%.
New Zealand U21 - Daehan Minguk U21 1:2

46e minuut.
Lynch komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vettori geeft een hoge lob. Jeffs rent richting de bal. Jee-Son schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jee-Son krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Jee-Kwoon is nu in balbezit. Woodhams onderschept slim de pass. Lynch rent richting de bal. Perry is nu in balbezit. Perry schiet op doel. Lo-Kang bokst de bal weg.

75e minuut.
Inworp. Van Gog komt het veld opgelopen. Mau komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mau bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Sing is nu in balbezit. Mau verovert de bal door een tackle van achteren. Mau schiet op doel. Lo-Kang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Daehan Minguk U21 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 40%, Daehan Minguk U21 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Daehan Minguk U21 2:2