Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Moldova U21
T4213 Tactiek 2LD4 p2
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
42.9 gemiddelde waardering 48.9
average Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Crîşmaru verovert de bal door een tackle van achteren. Crîşmaru geeft een lange en hoge pass. Viertal rent richting de bal. Semeniuc verovert de bal door een tackle van achteren. Semeniuc draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Matcovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Matcovschi geeft een lange en hoge pass. Cojucari rent richting de bal. Cojucari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Moldova U21 0:1

36e minuut.
Cojucari passt de bal in één keer door. Aleşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleşin passt de bal in één keer door. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dobrujan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jeffs met een snelle inworp. Hall geeft de bal voor. Covaliu kopt de bal weg. Galanin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perry rent richting de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Moldova U21 1:1

42e minuut.
Gladîş rent richting de bal. Gladîş speelt de bal door. Semeniuc is nu in balbezit. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap. Maessen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 66%, Moldova U21 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Moldova U21 1:1

47e minuut.
Aleşin is nu in balbezit. Aleşin geeft een hoge lob. Viertal verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gladîş neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Semeniuc krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Moldova U21 1:2

49e minuut.
Gladîş probeert naar een medespeler te passen. Covaliu is nu in balbezit. Covaliu geeft een hoge lob. Cojucari rent richting de bal. Cojucari draait met de bal, schiet en ... Maessen bokst de bal weg.

53e minuut.
Arhiv passt de bal zonder na te denken. Aleşin heeft problemen om de bal te vangen. Axis begaat een overtreding. Axis krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cojucari stond buitenspel. Fien komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Maloney geeft de bal voor. Jeffs rent richting de bal. Jeffs passt de bal zonder na te denken. Perry rent richting de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap. Galanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jeffs stond buitenspel. Andonie komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Arhiv passt de bal in één keer door. Gladîş is nu in balbezit. Gladîş passt de bal met de wreef. Semeniuc rent richting de bal. Semeniuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Raţă komt het veld opgelopen. Strah komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Matcovschi onderschept slim de pass. Jeffs probeert de bal met de borst te controleren. Jeffs passt de bal zonder na te denken. Lynch rent richting de bal. Lynch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cossey komt het veld opgelopen. Reeves komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Matcovschi met een sublieme pass. Gladîş speelt de bal door. Klungelig pakt Semeniuc de bal. Semeniuc draait met de bal, schiet en ... Maessen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Moldova U21 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 45%, Moldova U21 55%.
New Zealand U21 - Moldova U21 1:3