Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moldova U21 New Zealand U21
Spalletti Tactiek 523
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
52.8 gemiddelde waardering 44.8
good Schieten average
solid Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Matcovschi geeft een lange en hoge pass. Andonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonie passt de bal zonder na te denken. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - New Zealand U21 1:0

9e minuut.
Aleşin rent richting de bal. Aleşin passt de bal zonder na te denken. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - New Zealand U21 2:0

18e minuut.
Fien geeft een hoge lob. Strah kopt de bal weg. Daar is Covaliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lynch rent richting de bal. Lynch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Gladîş rent richting de bal. Gladîş geeft de bal voor. Andonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonie haalt uit met een fantastische trap. Maessen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Andonie kopt de bal weg. Jeffs rent richting de bal. Jeffs geeft een hoge lob. Perry rent richting de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova U21 52%, New Zealand U21 48%.
Moldova U21 - New Zealand U21 2:0

50e minuut.
Aleşin met een sublieme pass. Cojucari is nu in balbezit. Hawksbey verovert de bal door een tackle van achteren. Aleşin verovert de bal door een tackle van achteren. Aleşin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Strah is nu in balbezit. Strah geeft een hoge lob. Viertal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladîş verovert de bal door een tackle van achteren. Gladîş draait met de bal, schiet en ... Maessen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cecelea komt het veld opgelopen. Mau komt het veld opgelopen. Van Gog komt het veld opgelopen. Hall komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gladîş onderschept slim de pass. Gladîş geeft een lange en hoge pass. Jeffs geeft de bal voor. Mau rent richting de bal. Mau draait met de bal, schiet en ... Babchin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lynch stond buitenspel. Anastasov komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mau controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lozinschi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Covaliu probeert de bal met de borst te controleren. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaliu begaat een overtreding. Covaliu krijgt een gele kaart. Lynch wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lynch kan niet meer verder spelen.

83e minuut.
Andonie geeft een lange en hoge pass. Viertal probeert de bal met de borst te controleren. Lozinschi rent richting de bal. Lozinschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - New Zealand U21 3:0

88e minuut.
Anastasov onderschept slim de pass. Anastasov geeft een hoge lob. Lozinschi rent richting de bal. Lozinschi draait met de bal, schiet en ... Maessen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lozinschi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - New Zealand U21 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova U21 40%, New Zealand U21 60%.
Moldova U21 - New Zealand U21 4:0