Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cymru U21 New Zealand U21
flipreverseit Tactiek 532*
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 8
37.8 gemiddelde waardering 44.4
average Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen very good


17e minuut.
Talbot is nu in balbezit. Drake heeft problemen om de bal te vangen. Drake passt de bal in één keer door. Wiseman is nu in balbezit. Wiseman draait met de bal, schiet en ... Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Gierke geeft een lange en hoge pass. Inworp. Perry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeffs rent richting de bal. Jeffs geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Cossey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossey geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drake de bal. Wiseman is nu in balbezit. Wiseman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Arney onderschept slim de pass. Arney geeft de bal voor. Lynch rent richting de bal. Lynch schiet op doel. Kupar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru U21 - New Zealand U21 0:1

29e minuut.
Viertal geeft een hoge lob. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wiseman zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Wiseman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wiseman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Drake kan de bal niet met de borst controleren. Drake speelt de bal door. Golding rent richting de bal. Golding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cymru U21 - New Zealand U21 1:1

33e minuut.
Davies passt de bal met de wreef. Hawksbey geeft een hoge lob. Perry kopt de bal weg. Lynch is nu in balbezit. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Kupar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Cossey geeft een lange en hoge pass. Daar is West, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perry is nu in balbezit. Perry geeft een hoge lob. Lynch krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Perry rent richting de bal. Perry geeft de bal voor. Gierke rent richting de bal. Lynch onderschept slim de pass. Lynch schiet op doel. De bal raakt de paal. Kupar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru U21 66%, New Zealand U21 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cymru U21 - New Zealand U21 1:1

53e minuut.
Davies probeert naar een medespeler te passen. Mumford rent richting de bal. Lynch verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch draait met de bal, schiet en ... Kupar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mumford onderschept slim de pass. Mumford probeert naar een medespeler te passen. Lynch is nu in balbezit. Lynch schiet op doel. Kupar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru U21 - New Zealand U21 1:2

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fien komt het veld opgelopen. Mau komt het veld opgelopen. Hall komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dempsey neemt vlug de vrije trap. Lynch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drake. Drake krijgt een gele kaart. Lynch raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeffs zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Inworp. Elcox komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru U21 55%, New Zealand U21 45%.
Cymru U21 - New Zealand U21 1:2