Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kulczyk BKS Modlin Pitkapela FC
Sekcja 88 Tactiek 5-s3s
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
55 gemiddelde waardering 65.3
solide Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Pace-Asciak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perron met de inworp. Mosquera rent richting de bal. Mosquera geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Quốc Anh is nu in balbezit. Perron rent richting de bal. Perron probeert naar een medespeler te passen. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Meloyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Grabiec passt de bal met de wreef. Perron is nu in balbezit. Perron geeft de bal voor. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Klungelig pakt Grabiec de bal. Grabiec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosquera geeft de bal voor. Meloyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - Pitkapela FC 0:1

26e minuut.
Chiţulescu controleert de bal met de borst. Andrássy onderschept slim de pass. Andrássy met een sublieme pass. Sterescu geeft de bal voor. Slinning krijgt zijn hoofd ertegen. Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Perron speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bình de bal onder controle te krijgen. Quốc Anh rent richting de bal. Quốc Anh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - Pitkapela FC 0:2

36e minuut.
Bình rent richting de bal. Perron rent richting de bal. Perron geeft een hoge lob. Dawidowski springt en kopt de bal. Meloyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Mosquera kopt de bal weg. Klungelig pakt Perron de bal. Perron passt de bal zonder na te denken. Quốc Anh is nu in balbezit. Quốc Anh draait met de bal, schiet en ... Meloyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

42e minuut.
Chiţulescu passt de bal met de wreef. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiţulescu zal de hoekschop nemen. Quốc Anh springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Perron passt de bal zonder na te denken. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu passt de bal met de wreef. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Meloyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grabiec heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - Pitkapela FC 0:3

44e minuut.
Ćmich onderschept slim de pass. Ćmich speelt de bal door. Mosquera rent richting de bal. Mosquera geeft de bal voor. Dawidowski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 77%, Pitkapela FC 23%.
Kulczyk BKS Modlin - Pitkapela FC 0:3

48e minuut.
Chiţulescu met de inworp. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera geeft de bal voor. Quốc Anh maakt een snoekduik en kopt de bal. Meloyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Salif Keita speelt de bal door. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera passt de bal zonder na te denken. Chiţulescu met een sublieme pass. Dawidowski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiţulescu zal de hoekschop nemen. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski schiet op doel. Pépin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pépin kopt de bal weg. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu met een sublieme pass. Perron geeft een lange en hoge pass. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Meloyan bokst de bal weg. Quốc Anh rent richting de bal. Quốc Anh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - Pitkapela FC 0:4

58e minuut.
Kryszałowicz heeft problemen om de bal te vangen. Sterescu rent richting de bal. Sterescu passt de bal in één keer door. Slinning bereikt de bal nog maar net als eerste. Slinning haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Quốc Anh is nu in balbezit. Dawidowski rent richting de bal. Met opzet legt Pépin zijn tegenspeler op de grond. Dawidowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dawidowski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sterescu is nu in balbezit. Kryszałowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszałowicz passt de bal zonder na te denken. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski schiet op doel. Meloyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Perron rent richting de bal. Perron passt de bal met de wreef. Mosquera probeert naar een medespeler te passen. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Meloyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Andrássy speelt de bal door. Menidiatis controleert de bal met de borst. Salif Keita is nu in balbezit. Menidiatis verovert de bal door een tackle van achteren. Menidiatis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 74%, Pitkapela FC 26%.
Kulczyk BKS Modlin - Pitkapela FC 0:4