Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemborzyn Galacticos Granatowi
Moja 2 off Tactiek ptd
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 50.3
outstanding Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Złotnik passt de bal met de wreef. Kindera is nu in balbezit. Rembisz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembisz draait met de bal, schiet en ... Griffon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Granatowi 1:0

10e minuut.
Bratu onderschept slim de pass. Hašek verovert de bal door een tackle van achteren. Kłos is nu in balbezit. Kłos haalt uit met een fantastische trap. Griffon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Granatowi 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Saponiero de bal. Hašek rent richting de bal. Hašek passt de bal in één keer door. Kłos is nu in balbezit. Kłos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Hašek probeert naar een medespeler te passen. Rembisz rent richting de bal. Rembisz geeft een hoge lob. Kłos is nu in balbezit. Kłos haalt uit met een fantastische trap. Griffon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żyrkowski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pohl zal de hoekschop nemen. Kłos springt en kopt de bal. Griffon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Griffon niet meer kan verder spelen. Puigdesens komt het veld opgelopen. Pohl met de inworp. Duda is nu in balbezit. Kłos verovert de bal door een tackle van achteren. Kłos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Umaña geeft een hoge lob. Pompeu rent richting de bal. Pompeu geeft een hoge lob. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bratu rent richting de bal. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bratu ... Strafschop! Bratu krijgt een gele kaart. Rembisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kłos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Granatowi 3:0

23e minuut.
Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek verovert de bal door een tackle van achteren. Hašek speelt de bal door. Kłos is nu in balbezit. Kłos draait met de bal, schiet en ... Puigdesens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Granatowi 4:0

28e minuut.
Pompeu is nu in balbezit. Kindera onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pompeu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rembisz maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Granatowi 5:0

30e minuut.
Ivandić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Umaña de bal. Ruzak rent richting de bal. Ruzak geeft een lange en hoge pass. Kłos kopt de bal weg. Puigdesens bokst de bal weg.

32e minuut.
Służewski kopt de bal weg. Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Raat speelt de bal door. Złotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Granatowi 5:1

33e minuut.
Rembisz rent richting de bal. Złotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnik passt de bal zonder na te denken. Faigl is nu in balbezit. Faigl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hartmann geeft een hoge lob. Kłos controleert de bal met de borst. Duda is nu in balbezit. Kłos onderschept slim de pass. Kłos haalt uit met een fantastische trap. Puigdesens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 40%, Granatowi 60%.
Zemborzyn Galacticos - Granatowi 5:1

53e minuut.
Klungelig pakt Ivandić de bal. Ivandić geeft de bal voor. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz draait met de bal, schiet en ... Puigdesens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Granatowi 6:1

58e minuut.
Faigl rent richting de bal. Balašević rent richting de bal. Balašević met een sublieme pass. Złotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Inworp. Pohl met de inworp. Saponiero probeert naar een medespeler te passen. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Raat passt de bal zonder na te denken. Hartmann probeert naar een medespeler te passen. Hašek geeft een lange en hoge pass. Rembisz rent richting de bal. Rembisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pompeu passt de bal in één keer door. Kindera is nu in balbezit. Rembisz onderschept slim de pass. Rembisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Granatowi 7:1

79e minuut.
Saponiero kopt de bal weg. Faigl is nu in balbezit. Faigl probeert naar een medespeler te passen. Złotnik is nu in balbezit. Złotnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kłos passt de bal in één keer door. Pohl is nu in balbezit. Saponiero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saponiero krijgt een gele kaart. Pohl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hašek met een snel genomen vrije trap. Rembisz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 46%, Granatowi 54%.
Zemborzyn Galacticos - Granatowi 7:1