Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-07 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.030
  • Stadion: TD Garden
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12595
Boston Witchers PIAHOR POPOLU
433 Tactiek onlywin
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Requejo geeft de bal voor. Parada is nu in balbezit. Parada passt de bal zonder na te denken. Daar is Ghinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Radunović rent richting de bal. Radunović geeft de bal voor. Szántai kopt de bal weg. Altenberg geeft de bal voor. Beek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. Altenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Belelli maakt een afschuwelijke overtreding. Belelli krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Pękala onderschept slim de pass. Altenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękala begaat een overtreding. Pękala krijgt een gele kaart. Altenberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Altenberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ghinescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Pârvu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Pârvu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Parada met de inworp. Altenberg geeft een hoge lob. Ghinescu springt en kopt de bal. Pârvu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 56%, PIAHOR POPOLU 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boston Witchers - PIAHOR POPOLU 0:0

46e minuut.
Solecki komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Parada passt de bal in één keer door. Daar is Requejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Requejo geeft de bal voor. Beek heeft problemen om de bal te vangen. Beek draait met de bal, schiet en ... Pârvu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Szántai met een sublieme pass. Klungelig pakt Beek de bal. Beek met een sublieme pass. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pękala geeft een lange en hoge pass. Gremmo kopt de bal weg. Szántai speelt de bal door. Daar is Ghinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Präger met de inworp. Solecki geeft een hoge lob. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Solecki is nu in balbezit. Präger speelt de bal door. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... Pérez Ipiña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - PIAHOR POPOLU 1:0

70e minuut.
Beek rent richting de bal. Beek passt de bal in één keer door. Pękala verovert de bal door een tackle van achteren. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... Pârvu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Gremmo neemt de hoekschop. Vaikjärv is nu in balbezit. Ignasiak onderschept slim de pass. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... Pérez Ipiña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - PIAHOR POPOLU 2:0

79e minuut.
Szántai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Altenberg de bal. Altenberg speelt de bal door. Beek is nu in balbezit. Beek schiet op doel. Pârvu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston Witchers - PIAHOR POPOLU 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston Witchers 49%, PIAHOR POPOLU 51%.
Boston Witchers - PIAHOR POPOLU 2:1