Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Torcida Turovia Turów
NEW Tactiek maximus
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 52.1
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Mambo-Mumba probeert de bal met de borst te controleren. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambo-Mumba onderschept slim de pass. Kokot onderschept slim de pass. Kokot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Davila is nu in balbezit. Davila passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Łącki de bal. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski haalt uit met een fantastische trap. Łącki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Uğur heeft problemen om de bal te vangen. Uğur geeft de bal voor. Ciapalski heeft problemen om de bal te vangen. Ciapalski haalt uit met een fantastische trap. Łącki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Turovia Turów 0:1

5e minuut.
Skrzypiec rent richting de bal. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. Davila heeft problemen om de bal te vangen. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Łącki trapt de bal weg van het doel. Skrzypiec kopt de bal weg. Davila speelt de bal door. Kokot rent richting de bal. Kokot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Turovia Turów 0:2

9e minuut.
Rylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rylik geeft een hoge lob. Daar is Kubizna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pyskaty probeert de bal aan de voet te houden. Kokot rent richting de bal. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ciapalski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Davila ... Strafschop! Ciapalski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kokot kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Łącki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Turovia Turów 0:3

17e minuut.
Valtierra is nu in balbezit. Valtierra passt de bal met de wreef. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski schiet op doel. Łącki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Valtierra probeert naar een medespeler te passen. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski passt de bal in één keer door. Davila is nu in balbezit. Davila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wysokiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rylik met een sublieme pass. Wysokiński is nu in balbezit. Wysokiński speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kubizna met de inworp. Braz rent richting de bal. Valtierra begaat een overtreding. Valtierra krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kokot kopt de bal weg. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot schiet op doel. Łącki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valtierra heeft problemen om de bal te vangen. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski schiet op doel. Łącki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Moschino passt de bal in één keer door. Wysokiński is nu in balbezit. Wysokiński speelt de bal door. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Varlot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Valtierra is nu in balbezit. Valtierra geeft de bal voor. Kokot is nu in balbezit. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Torcida 69%, Turovia Turów 31%.
Naprzód Torcida - Turovia Turów 0:3

46e minuut.
Davila rent richting de bal. Davila geeft een hoge lob. Inworp. Valtierra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. Łącki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambo-Mumba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kokot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciapalski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Turovia Turów 0:4

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szoboszlai stond buitenspel. Datz neemt vlug de vrije trap. Ciapalski kopt de bal weg. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ciapalski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valtierra neemt de hoekschop. Ciapalski krijgt zijn hoofd ertegen. Łącki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

52e minuut.
Skrzypiec geeft de bal voor. Pyskaty heeft problemen om de bal te vangen. Kokot onderschept slim de pass. Kokot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Yabancı de bal. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Davila kopt de bal weg. Yabancı probeert naar een medespeler te passen. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Turovia Turów 0:5

61e minuut.
Kubizna geeft een lange en hoge pass. Braz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubizna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubizna krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Uğur neemt vlug de vrije trap. Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty passt de bal in één keer door. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Skrzypiec passt de bal zonder na te denken. Valtierra geeft de bal voor. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski haalt uit met een fantastische trap. Łącki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Turovia Turów 0:6

66e minuut.
Moschino kopt de bal weg. Peteghem heeft problemen om de bal te vangen. Smyczyński rent richting de bal. Szoboszlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Rylik kopt de bal weg. Uğur heeft problemen om de bal te vangen. Datz is nu in balbezit. Moschino onderschept slim de pass. Moschino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rylik geeft een lange en hoge pass. Smyczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Datz de bal. Szoboszlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Valtierra passt de bal zonder na te denken. Mambo-Mumba onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Davila zal de hoekschop nemen. Ciapalski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Kokot de bal. Mambo-Mumba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kokot raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciapalski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Łącki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Turovia Turów 0:7

85e minuut.
Valtierra probeert naar een medespeler te passen. Ciapalski rent richting de bal. Met opzet legt Yabancı zijn tegenspeler op de grond. Ciapalski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Skrzypiec neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kubizna geeft de bal voor. Inworp. Yabancı met de inworp. Braz bereikt de bal nog maar net als eerste. Braz geeft een lange en hoge pass. Varlot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Varlot speelt de bal door. Braz kopt de bal weg. Moschino rent richting de bal. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Varlot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Torcida 54%, Turovia Turów 46%.
Naprzód Torcida - Turovia Turów 0:7