Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Valley Calm Burst
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Lawrie rent richting de bal. Lawrie passt de bal in één keer door. Oorschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumgoole bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumgoole schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dawson rent richting de bal. Drumgoole verovert de bal door een tackle van achteren. Drumgoole speelt de bal door. Oorschot rent richting de bal. Oorschot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Roza rent richting de bal. Bos verovert de bal door een tackle van achteren. Bos geeft een hoge lob. Metger kopt de bal weg. Root heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dawson rent richting de bal. Dawson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Valley - Calm Burst 0:1

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Shelley niet meer kan verder spelen. Cocks komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Anngow kopt de bal weg. Klungelig pakt Roza de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muller. Muller krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Dawson passt de bal met de wreef. Warwood is nu in balbezit. Foundoulakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Foundoulakis krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Lawrie speelt de bal door. Oorschot is nu in balbezit. Muller rent richting de bal. Drumgoole onderschept slim de pass. Drumgoole schiet op doel. Knight verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Valley 43%, Calm Burst 57%.
Fierce Valley - Calm Burst 0:1

48e minuut.
Falloon kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lawrie de bal onder controle te krijgen. Oorschot is nu in balbezit. Drumgoole bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumgoole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fierce Valley - Calm Burst 1:1

57e minuut.
Bos rent richting de bal. Roza onderschept slim de pass. Lawrie heeft problemen om de bal te vangen. Lawrie speelt de bal door. Drumgoole met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Warwood rent richting de bal. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwood tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lawrie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Foundoulakis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Knight verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Oorschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison rent richting de bal. Morrison passt de bal met de wreef. Drumgoole rent richting de bal. Drumgoole schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Bos is nu in balbezit. Bos passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Metger de bal onder controle te krijgen. Dawson rent richting de bal. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Dawson de bal. Dawson draait met de bal, schiet en ... Metger probeert de bal aan de voet te houden. Warwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Valley 30%, Calm Burst 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Valley - Calm Burst 1:1