Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Falcons Calm Burst
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.3
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ferris met een sublieme pass. Lanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanev met een sublieme pass. Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Smith raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gliznitskof komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Luck is nu in balbezit. Jasper onderschept slim de pass. Jasper probeert naar een medespeler te passen. Norling rent richting de bal. Norling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Shoe rent richting de bal. Montgomery is nu in balbezit. Shoe verovert de bal door een tackle van achteren. Shoe draait met de bal, schiet en ... Steel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Norling kopt de bal weg. Ferris kan de bal niet met de borst controleren. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferris verovert de bal door een tackle van achteren. Ferris geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
McCaw geeft een hoge lob. Inworp. Gliznitskof met de inworp. Simpson rent richting de bal. Simpson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Norling is nu in balbezit. Norling schiet op doel. Gutteridge verovert de bal door een tackle van achteren. Jasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Falcons 54%, Calm Burst 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horrible Falcons - Calm Burst 0:0

54e minuut.
Ponting rent richting de bal. Ferris onderschept slim de pass. Ferris met een sublieme pass. Shoe rent richting de bal. Shoe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Montgomery de bal. Steel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Gutteridge geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasper met een snelle inworp. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponting geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ferris geeft de bal voor. Inworp. McCaw met een snelle inworp. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Norling is nu in balbezit. Norling schiet op doel. Hifo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - Calm Burst 1:0

87e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill met een sublieme pass. Norling rent richting de bal. Norling schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hohaia de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - Calm Burst 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Falcons 39%, Calm Burst 61%.
Horrible Falcons - Calm Burst 2:0