Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-25 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 46999
ANFIELD LFC Man United 1995-96
back Tactiek W R
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
58.6 gemiddelde waardering 68.4
solid Schieten formidable
very good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Albertocchi schiet op doel. Endrődi geeft een lange en hoge pass. Orrù kopt de bal weg. Vinčić geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Hécquet passt de bal met de wreef. Vinčić is nu in balbezit. Vinčić passt de bal in één keer door. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Sojka speelt de bal door. Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel. Häfliger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 1:0

30e minuut.
Mâţea geeft de bal voor. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet passt de bal zonder na te denken. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Berent geeft een lange en hoge pass. Albertocchi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Endrődi. Albertocchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Vinčić wilt de vrije trap nemen. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Fijas is nu in balbezit. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas schiet op doel. Häfliger probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 69%, Man United 1995-96 31%.
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 1:0

54e minuut.
Maghiran onderschept slim de pass. Maghiran passt de bal in één keer door. Hécquet is nu in balbezit. Hécquet geeft de bal voor. Albertocchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Szaj neemt vlug de vrije trap. Hécquet heeft problemen om de bal te vangen. Hécquet passt de bal zonder na te denken. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Szaj geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz kopt de bal weg. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet geeft een lange en hoge pass. Albertocchi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vinčić neemt de hoekschop. Albertocchi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 1:1

66e minuut.
Fijas speelt de bal door. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora passt de bal met de wreef. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle draait met de bal, schiet en ... Häfliger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Bigalı onderschept slim de pass. Bigalı geeft een hoge lob. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pokora onderschept slim de pass. Pokora met een sublieme pass. Piron speelt de bal door. Carle is nu in balbezit. Carle schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 64%, Man United 1995-96 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 1:1