Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-28 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: kowal203 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11400
kowal203 ANFIELD LFC
111 Tactiek back
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
58.2 gemiddelde waardering 59.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Maeyer neemt vlug de vrije trap. Endrődi probeert de bal met de borst te controleren. Ceauşescu speelt de bal door. Gutiérrez Hernández rent richting de bal. Gutiérrez Hernández draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Inworp. Pokora met de inworp. Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kowal203 - ANFIELD LFC 0:1

11e minuut.
Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceauşescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendizábal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Paunio geeft een lange en hoge pass. Endrődi kan de bal niet met de borst controleren. Gutiérrez Hernández is nu in balbezit. Gutiérrez Hernández draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Maeyer kopt de bal weg. Paunio heeft problemen om de bal te vangen. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carle is nu in balbezit. Carle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kowal203 - ANFIELD LFC 0:2

19e minuut.
Velardo onderschept slim de pass. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak geeft een hoge lob. Carle maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Carle passt de bal zonder na te denken. Fijas is nu in balbezit. Baccino verovert de bal door een tackle van achteren. Carle rent richting de bal. Carle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pokora passt de bal in één keer door. Piron kan de bal niet met de borst controleren. Piron geeft een lange en hoge pass. Fijas krijgt zijn hoofd ertegen. Stratulat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Carle de bal. Baccino is nu in balbezit. Carle onderschept slim de pass. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kowal203 58%, ANFIELD LFC 42%.
kowal203 - ANFIELD LFC 0:2

47e minuut.
Velardo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mazurczak met een snelle inworp. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Mazurczak geeft een hoge lob. Daar is Maeyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baccino is nu in balbezit. Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Stratulat bokst de bal weg.

54e minuut.
Mendizábal passt de bal zonder na te denken. Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu geeft een hoge lob. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Ceauşescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Endrődi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ceauşescu zal de hoekschop nemen. Gutiérrez Hernández springt en kopt de bal. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nică is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Baccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle verovert de bal door een tackle van achteren. Carle passt de bal in één keer door. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kowal203 - ANFIELD LFC 0:3

60e minuut.
Skarlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Maeyer de bal. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Stratulat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Maghiran geeft een hoge lob. Carle rent richting de bal. Carle passt de bal met de wreef. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel. Stratulat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podpora komt het veld opgelopen. Mazurczak met een snelle inworp. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ... Stratulat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Paunio passt de bal zonder na te denken. Skarlas geeft een lange en hoge pass. Ryszko rent richting de bal. Carle onderschept slim de pass. Carle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kowal203 50%, ANFIELD LFC 50%.
kowal203 - ANFIELD LFC 0:3