Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-02 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 46999
ANFIELD LFC Forest Hill F.C.
back Tactiek 4-3-3-wide
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
58.7 gemiddelde waardering 57.7
solide Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


17e minuut.
Piron speelt de bal door. Pokora rent richting de bal. Pokora met een sublieme pass. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Carle kopt de bal weg. Fijas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ekmekçiler. Ekmekçiler krijgt een gele kaart. Fijas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piron wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Mazurczak kopt de bal weg. Fijas rent richting de bal. Solanke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solanke krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Fijas onderschept slim de pass. Fijas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Carle de bal. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel. Juršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Pressley met een sublieme pass. Peretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński begaat een overtreding. Waleński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 54%, Forest Hill F.C. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Forest Hill F.C. 0:0

51e minuut.
Clyne heeft problemen om de bal te vangen. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle speelt de bal door. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Márquez passt de bal zonder na te denken. Solanke geeft de bal voor. Peretz rent richting de bal. Peretz geeft een hoge lob. Pot`kalo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Carle probeert naar een medespeler te passen. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pressley. Fijas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Pokora passt de bal met de wreef. Piron bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron passt de bal met de wreef. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Peretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretz speelt de bal door. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Forest Hill F.C. 0:1

75e minuut.
Inworp. Stanislas komt het veld opgelopen. Kærgaard komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ekmekçiler met een sublieme pass. Kærgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kærgaard probeert naar een medespeler te passen. Dângelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dângelo draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maghiran onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Márquez geeft een hoge lob. Skarlas rent richting de bal. Stanislas onderschept slim de pass. Stanislas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Forest Hill F.C. 0:2

87e minuut.
Pokora geeft een lange en hoge pass. Mazurczak heeft problemen om de bal te vangen. Mazurczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Carle de bal. Carle draait met de bal, schiet en ... Juršić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Forest Hill F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 56%, Forest Hill F.C. 44%.
ANFIELD LFC - Forest Hill F.C. 1:2