Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-05 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 46999
ANFIELD LFC Legia Będzin
back Tactiek LB1
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 3
58.3 gemiddelde waardering 66.1
very good Schieten excellent
solid Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Gallardo passt de bal zonder na te denken. Tschudi rent richting de bal. Tschudi speelt de bal door. Begović bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović schiet op doel. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Mazurczak met een snelle inworp. Szczucki rent richting de bal. Fijas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fijas krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Maghiran geeft een hoge lob. Fijas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubinshtein. Rubinshtein krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Piron is nu in balbezit. Piron geeft een lange en hoge pass. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap. McCartney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 1:0

18e minuut.
Rubinshtein is nu in balbezit. Rubinshtein met een sublieme pass. Reuland bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuland geeft de bal voor. Hoddle maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Reuland is nu in balbezit. Reuland passt de bal in één keer door. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 1:1

40e minuut.
Szczucki is nu in balbezit. Pokora onderschept slim de pass. Pokora geeft een hoge lob. Carle rent richting de bal. Carle schiet op doel. McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pokora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carle krijgt zijn hoofd ertegen. McCartney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 66%, Legia Będzin 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Legia Będzin 1:1

52e minuut.
Reuland passt de bal zonder na te denken. Tschudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschudi probeert naar een medespeler te passen. Szczucki geeft een hoge lob. Begović maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Reuland met een snelle inworp. Rubinshtein probeert naar een medespeler te passen. Reuland rent richting de bal. Reuland geeft een lange en hoge pass. Hoddle krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huckerby komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Carle rent richting de bal. Gallardo rent richting de bal. Carle verovert de bal door een tackle van achteren. Carle haalt uit met een fantastische trap. McCartney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 2:1

70e minuut.
Waleński geeft een lange en hoge pass. Carle controleert de bal met de borst. Huckerby maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Huckerby moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Huckerby schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Carle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chilwell komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jones komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 68%, Legia Będzin 32%.
ANFIELD LFC - Legia Będzin 2:1