Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Będzin ANFIELD LFC
14.01.2022 Tactiek back
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
68.4 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten very good
outstanding Passen solid
outstanding Verdedigen incredible


5e minuut.
Reuland met de inworp. Szczucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczucki geeft een hoge lob. Hoddle springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - ANFIELD LFC 1:0

13e minuut.
Maghiran onderschept slim de pass. Acaroğlu met een sublieme pass. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak passt de bal zonder na te denken. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Huberthus onderschept slim de pass. Huberthus met een sublieme pass. Reuland bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuland geeft de bal voor. Hoddle springt en kopt de bal. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maghiran onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - ANFIELD LFC 2:0

24e minuut.
Carle is nu in balbezit. Mara maakt een afschuwelijke overtreding. Carle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazurczak met een snel genomen vrije trap. Carle maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Paździoch geeft een lange en hoge pass. Hoddle rent richting de bal. Skarlas begaat een overtreding. Skarlas krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Hoddle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reuland zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hoddle rent richting de bal. Skarlas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoddle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoddle neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - ANFIELD LFC 3:0

40e minuut.
Paździoch verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acaroğlu. Paździoch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reuland met een snel genomen vrije trap. Chilwell kopt de bal weg. Çığırtkan bokst de bal weg. Chilwell controleert de bal met de borst. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Acaroğlu is nu in balbezit. Hoddle verovert de bal door een tackle van achteren. Chilwell is nu in balbezit. Chilwell schiet op doel. Çığırtkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - ANFIELD LFC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 37%, ANFIELD LFC 63%.
Legia Będzin - ANFIELD LFC 4:0

49e minuut.
Vierziger geeft de bal voor. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas schiet op doel. McCartney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mara onderschept slim de pass. Mara geeft de bal voor. Reuland kopt de bal weg. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel. McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Acaroğlu is nu in balbezit. Paździoch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acaroğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Svansson komt het veld opgelopen. Acaroğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Huberthus begaat een overtreding. Huberthus krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Mara geeft een hoge lob. Reuland is nu in balbezit. Reuland passt de bal met de wreef. Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reuland met de inworp. Szczucki geeft de bal voor. Hoddle springt en kopt de bal. Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Svansson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szczucki de bal. Svansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jones komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Endrődi geeft een lange en hoge pass. Waleński heeft problemen om de bal te vangen. Szczucki begaat een overtreding. Szczucki krijgt een gele kaart. Waleński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huckerby komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas is nu in balbezit. Fijas draait met de bal, schiet en ... McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 41%, ANFIELD LFC 59%.
Legia Będzin - ANFIELD LFC 4:0