Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-09 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Princes Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 42612
Thamesmead Town FC ANFIELD LFC
U21 4312 Tactiek back
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
68.7 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten solid
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Skarlas met een sublieme pass. Mazurczak is nu in balbezit. Chyła verovert de bal door een tackle van achteren. Chyła passt de bal zonder na te denken. Daar is Derbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Derbin rent richting de bal. Derbin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 1:0

5e minuut.
Chyła probeert naar een medespeler te passen. Carroll speelt de bal door. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 2:0

18e minuut.
Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Endrődi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Endrődi krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Miller passt de bal in één keer door. Radke rent richting de bal. Radke met een sublieme pass. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mazurczak met een sublieme pass. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas rent richting de bal. Fijas onderschept slim de pass. Fijas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Endrődi onderschept slim de pass. Dydek onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waleński. Waleński krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Waleński neemt vlug de vrije trap. Carle rent richting de bal. Carroll maakt een afschuwelijke overtreding. Carroll krijgt een gele kaart. Carle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piron zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carle krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 36%, ANFIELD LFC 64%.
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 2:0

46e minuut.
Acaroğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teska komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Radke geeft de bal voor. Teska heeft problemen om de bal te vangen. Derbin is nu in balbezit. Derbin draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 3:0

59e minuut.
Radke is nu in balbezit. Radke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skarlas de bal. Derbin rent richting de bal. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kupisz komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Radke passt de bal zonder na te denken. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller passt de bal met de wreef. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Butler komt het veld opgelopen. Maghiran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz begaat een overtreding. Kupisz krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Radke geeft een lange en hoge pass. Derbin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teska. Teska krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Çığırtkan speelt de bal door. Kupisz kopt de bal weg. Daar is Skarlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin rent richting de bal. Derbin schiet op doel. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 26%, ANFIELD LFC 74%.
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 3:0