Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-23 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Thamesmead Town FC
back Tactiek Higher attack
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
8 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
59.5 gemiddelde waardering 70.8
very good Schieten formidable
solid Passen outstanding
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Vierziger met een snelle inworp. Chyła geeft een hoge lob. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Cavin de bal. Cavin speelt de bal door. Chyła probeert naar een medespeler te passen. Radke rent richting de bal. Radke geeft een lange en hoge pass. Çığırtkan bokst de bal weg. Derbin controleert de bal met de borst. Çığırtkan bokst de bal weg.

14e minuut.
Derbin passt de bal met de wreef. Cavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavin met een sublieme pass. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pokora geeft een lange en hoge pass. Terrazas kopt de bal weg. Chyła geeft de bal voor. Skarlas heeft problemen om de bal te vangen. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:1

22e minuut.
Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński onderschept slim de pass. Waleński geeft een lange en hoge pass. Carle is nu in balbezit. Carle haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Cavin is nu in balbezit. Cavin passt de bal met de wreef. Chyła rent richting de bal. Chyła geeft een lange en hoge pass. Derbin krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Derbin is nu in balbezit. Derbin schiet op doel. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Radke kopt de bal weg. Vierziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin onderschept slim de pass. Derbin draait met de bal, schiet en ... Skarlas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skarlas rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Chyła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavin probeert naar een medespeler te passen. Chyła geeft een lange en hoge pass. Derbin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Waleński is nu in balbezit. Waleński passt de bal zonder na te denken. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 1:1

39e minuut.
Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waleński. Miller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miller springt en kopt de bal. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Maghiran controleert de bal met de borst. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi rent richting de bal. Derbin onderschept slim de pass. Derbin haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 69%, Thamesmead Town FC 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 1:1

47e minuut.
Maghiran onderschept slim de pass. Waleński speelt de bal door. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel. Gharabaghtsyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 2:1

51e minuut.
Butler probeert naar een medespeler te passen. Endrődi is nu in balbezit. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 2:2

60e minuut.
Butler kopt de bal weg. Derbin probeert naar een medespeler te passen. Cavin rent richting de bal. Cavin geeft een hoge lob. Miller maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Inworp. Kupisz komt het veld opgelopen. Dydek komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Covey onderschept slim de pass. Kupisz rent richting de bal. Pokora maakt een afschuwelijke overtreding. Pokora is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Carle heeft problemen om de bal te vangen. Pasquali rent richting de bal. Carle onderschept slim de pass. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ... Gharabaghtsyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Carle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 3:2

80e minuut.
Chyła passt de bal zonder na te denken. Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek geeft een lange en hoge pass. Miller springt en kopt de bal. Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek speelt de bal door. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ... Skarlas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kupisz neemt de hoekschop. Dydek kopt de bal weg. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dydek de bal. Dydek geeft een hoge lob. Derbin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 72%, Thamesmead Town FC 28%.
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 3:2