Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-16 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31542
ANFIELD LFC POLISH BOSTON GKS`71
back Tactiek oko
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 53.8
excellent Schieten solid
very good Passen good
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
Pokora met een sublieme pass. Mazurczak heeft problemen om de bal te vangen. Mazurczak speelt de bal door. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle geeft een hoge lob. Colomé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - POLISH BOSTON GKS`71 1:0

10e minuut.
Dubreuil onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fijas met de inworp. Piron geeft de bal voor. Carle springt en kopt de bal. Colomé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kämärä kopt de bal weg. Pokora speelt de bal door. Carle rent richting de bal. Carle haalt uit met een fantastische trap. Colomé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Klungelig pakt Attanasio de bal. Attanasio met een sublieme pass. Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak geeft de bal voor. Casco maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Carle onderschept slim de pass. Kämärä rent richting de bal. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Carle rent richting de bal. Carle draait met de bal, schiet en ... Colomé bokst de bal weg.

23e minuut.
Kämärä raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vardy komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Pokora met de inworp. Carle is nu in balbezit. Met opzet legt Świerniak zijn tegenspeler op de grond. Świerniak krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mazurczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fijas rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mazurczak neemt de hoekschop. Fijas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Piron kopt de bal weg. Mazurczak heeft problemen om de bal te vangen. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel. Colomé bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mazurczak neemt de hoekschop. Fijas krijgt zijn hoofd ertegen. Colomé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - POLISH BOSTON GKS`71 2:0

38e minuut.
Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle met een sublieme pass. Klungelig pakt Fijas de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Colomé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Waleński speelt de bal door. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak passt de bal met de wreef. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Colomé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Piron passt de bal zonder na te denken. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora geeft een lange en hoge pass. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Colomé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 41%, POLISH BOSTON GKS`71 59%.
ANFIELD LFC - POLISH BOSTON GKS`71 2:0

51e minuut.
Fijas rent richting de bal. Carle rent richting de bal. Fijas is nu in balbezit. Carle is nu in balbezit. Carle draait met de bal, schiet en ... Colomé bokst de bal weg.

55e minuut.
Pokora is nu in balbezit. Świerniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pokora raakt geblesseerd tijdens het duel. Piron met een snel genomen vrije trap. Carle springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vardy is nu in balbezit. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak speelt de bal door. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - POLISH BOSTON GKS`71 3:0

66e minuut.
Carle probeert naar een medespeler te passen. Fijas rent richting de bal. Urs begaat een overtreding. Fijas raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Piron neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Colomé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - POLISH BOSTON GKS`71 4:0

70e minuut.
Piron passt de bal zonder na te denken. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Fijas is nu in balbezit. Fijas draait met de bal, schiet en ... Colomé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Colomé met een sublieme pass. Pokora kopt de bal weg. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle haalt uit met een fantastische trap. Colomé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - POLISH BOSTON GKS`71 5:0

84e minuut.
Carle rent richting de bal. Carle met een sublieme pass. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - POLISH BOSTON GKS`71 6:0

85e minuut.
Dubreuil is nu in balbezit. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Colomé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Carle rent richting de bal. Fijas is nu in balbezit. Klungelig pakt Fijas de bal. Carle is nu in balbezit. Carle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 31%, POLISH BOSTON GKS`71 69%.
ANFIELD LFC - POLISH BOSTON GKS`71 6:0