Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POLISH BOSTON GKS`71 ANFIELD LFC
atak Tactiek back
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 7
57.3 gemiddelde waardering 61.4
very good Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


11e minuut.
Pokora met een sublieme pass. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas speelt de bal door. Carle rent richting de bal. Carle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Świerniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mergiu komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Pokora probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak rent richting de bal. Piron met een sublieme pass. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ... Colomé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Urs geeft een lange en hoge pass. Kaplangı kopt de bal weg. Klungelig pakt Casco de bal. Mazurczak geeft de bal voor. Carle krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mazurczak kopt de bal weg. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas met een sublieme pass. Carle rent richting de bal. Carle haalt uit met een fantastische trap. Colomé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Maghiran met een sublieme pass. Carle rent richting de bal. Urs probeert naar een medespeler te passen. Carle rent richting de bal. Carle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Piron geeft een hoge lob. Carle is nu in balbezit. Carle kan de bal niet met de borst controleren. Carle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Piron speelt de bal door. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora met een sublieme pass. Carle rent richting de bal. Carle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Aarons rent richting de bal. Aarons geeft een hoge lob. Inworp. Piron met de inworp. Mazurczak geeft de bal voor. Colomé bokst de bal weg. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - ANFIELD LFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLISH BOSTON GKS`71 56%, ANFIELD LFC 44%.
POLISH BOSTON GKS`71 - ANFIELD LFC 0:1

49e minuut.
Pokora met een sublieme pass. Carle rent richting de bal. Carle passt de bal met de wreef. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - ANFIELD LFC 0:2

53e minuut.
Vierziger met een sublieme pass. Pokora rent richting de bal. Pokora met een sublieme pass. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ... Colomé bokst de bal weg. Carle rent richting de bal. Carle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - ANFIELD LFC 0:3

56e minuut.
Maghiran passt de bal met de wreef. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora speelt de bal door. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Colomé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Piron probeert de bal aan de voet te houden. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mazurczak zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mazurczak naar de kleedkamers voor een vroege douche. Casco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macleod komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kaplangı controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Maghiran neemt vlug de vrije trap. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Klungelig pakt Waleński de bal. Waleński geeft een hoge lob. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ... Colomé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - ANFIELD LFC 0:4

76e minuut.
Piron passt de bal in één keer door. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas geeft de bal voor. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... Colomé bokst de bal weg.

82e minuut.
Casco rent richting de bal. Waleński verovert de bal door een tackle van achteren. Waleński speelt de bal door. Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora geeft een lange en hoge pass. Colomé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Urs verovert de bal door een tackle van achteren. Urs met een sublieme pass. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLISH BOSTON GKS`71 61%, ANFIELD LFC 39%.
POLISH BOSTON GKS`71 - ANFIELD LFC 0:4