Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-19 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: San Francesco
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 57523
Aubergine FC ANFIELD LFC
AcchiapTE Tactiek back
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
61.5 gemiddelde waardering 60.1
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Skarlas onderschept slim de pass. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak passt de bal zonder na te denken. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ... Jakimowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bredar is nu in balbezit. Waleński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bredar raakt geblesseerd tijdens het duel. Daar is Waleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigoni wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Piron passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora passt de bal zonder na te denken. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Jakimowicz bokst de bal weg.

27e minuut.
Bigoni is nu in balbezit. Endrődi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bigoni raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bredar neemt zijn aanloop. Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - ANFIELD LFC 1:0

28e minuut.
Mazurczak met een sublieme pass. Fijas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fen. Fen krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Piron speelt de bal door. Klungelig pakt Mazurczak de bal. Mazurczak speelt de bal door. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Jakimowicz bokst de bal weg.

45e minuut.
Vierziger passt de bal met de wreef. Mazurczak met een sublieme pass. Carle is nu in balbezit. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 42%, ANFIELD LFC 58%.
Aubergine FC - ANFIELD LFC 1:0

53e minuut.
Demel onderschept slim de pass. Demel geeft een hoge lob. Pokora rent richting de bal. Pokora geeft de bal voor. Carle krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piron met een snelle inworp. Daar is Mazurczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazurczak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 50%, ANFIELD LFC 50%.
Aubergine FC - ANFIELD LFC 1:0