Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-13 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 27880
ANFIELD LFC Aubergine FC
back Tactiek AcchiapTE
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 35
formidable Schieten average
very good Passen average
formidable Verdedigen good


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Dademasch de bal onder controle te krijgen. Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński geeft een hoge lob. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Waleński met een sublieme pass. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle passt de bal zonder na te denken. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Pokora passt de bal in één keer door. Carle is nu in balbezit. Barile schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barile is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Vaillant speelt de bal door. Waleński is nu in balbezit. Fijas rent richting de bal. Carle rent richting de bal. Carle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vierziger geeft een hoge lob. Fijas is nu in balbezit. Fijas heeft problemen om de bal te vangen. Fijas schiet op doel. Ponikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Aubergine FC 1:0

20e minuut.
Fangio geeft de bal voor. Acaroğlu geeft een hoge lob. Fangio probeert de bal aan de voet te houden. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora geeft een lange en hoge pass. Carle rent richting de bal. Carle draait met de bal, schiet en ... Ponikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Aubergine FC 2:0

33e minuut.
Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak met een sublieme pass. Vaillant verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Ponikowski bokst de bal weg.

35e minuut.
Carle is nu in balbezit. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle is nu in balbezit. Carle haalt uit met een fantastische trap. Ponikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Aubergine FC 3:0

37e minuut.
Carle rent richting de bal. Carle speelt de bal door. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Aubergine FC 4:0

42e minuut.
Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas rent richting de bal. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle haalt uit met een fantastische trap. Ponikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Aubergine FC 5:0

44e minuut.
Fijas passt de bal in één keer door. Pokora is nu in balbezit. Pokora passt de bal zonder na te denken. Carle rent richting de bal. Carle haalt uit met een fantastische trap. Ponikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora geeft een hoge lob. Carle rent richting de bal. Carle haalt uit met een fantastische trap. Ponikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Aubergine FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 39%, Aubergine FC 61%.
ANFIELD LFC - Aubergine FC 6:0

49e minuut.
Waleński speelt de bal door. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora geeft een hoge lob. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Aubergine FC 7:0

53e minuut.
Robinson geeft de bal voor. Inworp. Waleński met een snelle inworp. Pokora rent richting de bal. Pokora geeft een lange en hoge pass. Ponikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Waleński onderschept slim de pass. Waleński geeft een hoge lob. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ... Ponikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Aubergine FC 8:0

57e minuut.
Detti is nu in balbezit. Acaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Vierziger geeft de bal voor. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle draait met de bal, schiet en ... Ponikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Carle haalt uit met een fantastische trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaillant met een snelle inworp. Fijas is nu in balbezit. Fijas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carle rent richting de bal. Paal! Carle is nu in balbezit. Carle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Aubergine FC 9:0

60e minuut.
Fijas is nu in balbezit. Vaillant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fijas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macleod komt het veld opgelopen. Mazurczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fijas springt en kopt de bal. Ponikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora onderschept slim de pass. Pokora passt de bal in één keer door. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Ponikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Mazurczak speelt de bal door. Fijas rent richting de bal. Robinson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robinson krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Mazurczak geeft de bal voor. Macleod rent richting de bal. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel. Ponikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Skarlas geeft een lange en hoge pass. Robinson rent richting de bal. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas schiet op doel. Ponikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Aubergine FC 10:0

73e minuut.
Vierziger kopt de bal weg. Mazurczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Waleński met een sublieme pass. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak met een sublieme pass. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Aubergine FC 11:0

77e minuut.
Skarlas kopt de bal weg. Bison heeft problemen om de bal te vangen. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak geeft een hoge lob. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Pokora geeft een lange en hoge pass. Ponikowski probeert naar een medespeler te passen. Skarlas kopt de bal weg. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak passt de bal met de wreef. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ... Ponikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Maghiran onderschept slim de pass. Maghiran geeft een hoge lob. Fijas kopt de bal weg. Macleod heeft problemen om de bal te vangen. Macleod schiet op doel. Ponikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 25%, Aubergine FC 75%.
ANFIELD LFC - Aubergine FC 11:0