Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-23 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 28688
ANFIELD LFC Rock Bottom
back Tactiek 532 v1.1
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.6 gemiddelde waardering 65.3
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Wysocki geeft de bal voor. Waleński heeft problemen om de bal te vangen. Waleński probeert naar een medespeler te passen. Caboni geeft de bal voor. Mitruś springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Schena onderschept slim de pass. Schena speelt de bal door. Daar is Mel`nichenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schena bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mazurczak zal de hoekschop nemen. Fijas krijgt zijn hoofd ertegen. Rayvnlewfu bokst de bal weg. Schena bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Piron bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron met een sublieme pass. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Rayvnlewfu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Rock Bottom 1:0

12e minuut.
Mitruś kopt de bal weg. Ralph rent richting de bal. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph verovert de bal door een tackle van achteren. Ralph haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan bokst de bal weg.

17e minuut.
Pokora geeft de bal voor. Słaboń rent richting de bal. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas schiet op doel. Rayvnlewfu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Rock Bottom 2:0

24e minuut.
Mel`nichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mel`nichenko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skarlas de bal. Mitruś rent richting de bal. Mitruś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pokora passt de bal in één keer door. Tosolini is nu in balbezit. Pokora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pokora krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Potoniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caboni geeft een hoge lob. Wysocki maakt een snoekduik en kopt de bal. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś schiet op doel. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Schena probeert naar een medespeler te passen. Caboni speelt de bal door. Wysocki met een sublieme pass. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 63%, Rock Bottom 37%.
ANFIELD LFC - Rock Bottom 2:0

53e minuut.
Ralph kopt de bal weg. Wysocki is nu in balbezit. Skarlas rent richting de bal. Wysocki onderschept slim de pass. Wysocki draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Carle rent richting de bal. Schena geeft een lange en hoge pass. Wysocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysocki geeft een lange en hoge pass. Ralph springt en kopt de bal. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Mitruś controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Williams komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Fijas rent richting de bal. Cima verovert de bal door een tackle van achteren. Cima geeft een hoge lob. Mitruś rent richting de bal. Mitruś draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Maghiran geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caboni met een snelle inworp. Potoniec geeft de bal voor. Mitruś springt en kopt de bal. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 62%, Rock Bottom 38%.
ANFIELD LFC - Rock Bottom 2:0