Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rock Bottom ANFIELD LFC
532 v1.1 Tactiek back
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
64.4 gemiddelde waardering 59.2
formidable Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen formidable


13e minuut.
Piron probeert naar een medespeler te passen. Lismare is nu in balbezit. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Rayvnlewfu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Wysocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caboni. Caboni krijgt een gele kaart. Piron raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Inworp. Caboni met de inworp. Potoniec probeert de bal met de borst te controleren. Potoniec geeft de bal voor. Ralph krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cima geeft een hoge lob. Mitruś is nu in balbezit. Skarlas onderschept slim de pass. Skarlas geeft een hoge lob. Fijas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Inworp. Pokora met een snelle inworp. Fijas rent richting de bal. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Potoniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potoniec geeft een lange en hoge pass. Mitruś rent richting de bal. Mitruś schiet op doel. Çığırtkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rock Bottom - ANFIELD LFC 1:0

35e minuut.
Schena geeft een hoge lob. Inworp. Pokora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Vierziger geeft een hoge lob. Tecuari kopt de bal weg. Lichelli probeert de bal aan de voet te houden. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rock Bottom 49%, ANFIELD LFC 51%.
Rock Bottom - ANFIELD LFC 1:0

46e minuut.
Carle komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Lismare met een sublieme pass. Piron geeft de bal voor. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak geeft de bal voor. Carle maakt een snoekduik en kopt de bal. Rayvnlewfu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inworp. Mazurczak met de inworp. Lismare is nu in balbezit. Fijas onderschept slim de pass. Fijas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Piron passt de bal met de wreef. Mazurczak is nu in balbezit. Wysocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wysocki krijgt een gele kaart.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McMahon komt het veld opgelopen. Caboni met de inworp. Potoniec geeft een lange en hoge pass. Mitruś springt en kopt de bal. Çığırtkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rock Bottom - ANFIELD LFC 2:0

79e minuut.
McMahon rent richting de bal. Potoniec is nu in balbezit. Potoniec met een sublieme pass. McMahon bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Waleński probeert naar een medespeler te passen. Pokora rent richting de bal. Pokora met een sublieme pass. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Potoniec passt de bal in één keer door. Caboni heeft problemen om de bal te vangen. Piron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piron krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Waleński geeft een hoge lob. Carle rent richting de bal. Schena begaat een overtreding. Carle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piron komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rock Bottom 41%, ANFIELD LFC 59%.
Rock Bottom - ANFIELD LFC 2:0