Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-26 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 40967
ANFIELD LFC AFC Bramford Lane
back Tactiek God Help Us!!
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 61.8
very good Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Vecchia probeert naar een medespeler te passen. Klink probeert naar een medespeler te passen. Triver bereikt de bal nog maar net als eerste. Triver geeft de bal voor. Dehnstein maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - AFC Bramford Lane 0:1

12e minuut.
Baleani onderschept slim de pass. Baleani speelt de bal door. Triver rent richting de bal. Triver geeft een lange en hoge pass. Dehnstein springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - AFC Bramford Lane 0:2

22e minuut.
Vecchia probeert naar een medespeler te passen. Triver rent richting de bal. Triver met een sublieme pass. Vladislavov is nu in balbezit. Vladislavov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gil met een sublieme pass. Klungelig pakt Sadlok de bal. Sadlok passt de bal zonder na te denken. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan bokst de bal weg.

25e minuut.
Skarlas geeft een hoge lob. Inworp. Klink zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadlok geeft een lange en hoge pass. Vladislavov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Piron rent richting de bal. Piron passt de bal in één keer door. Vecchia speelt de bal door. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vecchia passt de bal in één keer door. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok met een sublieme pass. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Triver bereikt de bal nog maar net als eerste. Triver geeft een lange en hoge pass. Mazurczak is nu in balbezit. Dehnstein verovert de bal door een tackle van achteren. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klink kopt de bal weg. Sadlok geeft de bal voor. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - AFC Bramford Lane 0:3

38e minuut.
Sadlok kopt de bal weg. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein verovert de bal door een tackle van achteren. Dehnstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pokora geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle verovert de bal door een tackle van achteren. Carle schiet op doel. Moncada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - AFC Bramford Lane 1:3

42e minuut.
Pokora probeert naar een medespeler te passen. Piron geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baleani de bal. Carle is nu in balbezit. Carle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Piron speelt de bal door. Carle is nu in balbezit. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Moncada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - AFC Bramford Lane 2:3

45e minuut.
Daar is Piron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piron. Klink wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 71%, AFC Bramford Lane 29%.
ANFIELD LFC - AFC Bramford Lane 2:3

47e minuut.
Triver passt de bal in één keer door. Vladislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Waleński zijn tegenspeler op de grond. Waleński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Vladislavov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vecchia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sadlok kopt de bal weg. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sadlok passt de bal in één keer door. Triver is nu in balbezit. Triver passt de bal met de wreef. Vladislavov rent richting de bal. Vladislavov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Vecchia passt de bal met de wreef. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok geeft een hoge lob. Dehnstein kan de bal niet met de borst controleren. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Triver geeft een hoge lob. Vierziger heeft problemen om de bal te vangen. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - AFC Bramford Lane 2:4

66e minuut.
Gil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sędziak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pokora is nu in balbezit. Pokora geeft de bal voor. Fijas is nu in balbezit. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle schiet op doel. Moncada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Piron speelt de bal door. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas geeft een lange en hoge pass. Carle krijgt zijn hoofd ertegen. Moncada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - AFC Bramford Lane 3:4

77e minuut.
Maghiran rent richting de bal. Triver onderschept slim de pass. Triver passt de bal zonder na te denken. Vladislavov rent richting de bal. Vladislavov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mazurczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafín is nu in balbezit. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Moncada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - AFC Bramford Lane 4:4

90e minuut.
Sadlok rent richting de bal. Sadlok passt de bal zonder na te denken. Triver bereikt de bal nog maar net als eerste. Triver geeft een hoge lob. Dehnstein maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 63%, AFC Bramford Lane 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - AFC Bramford Lane 4:4