Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-30 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Chucks death pit
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 44200
Chuck Norris FC ANFIELD LFC
532 (2022) Tactiek back
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
66.3 gemiddelde waardering 57.3
solid Schieten very good
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Madureira is nu in balbezit. Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Piron kopt de bal weg. Gotsmanov is nu in balbezit. Fijas rent richting de bal. Carle is nu in balbezit. Carle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Carle passt de bal in één keer door. Piron bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron passt de bal in één keer door. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Albán geeft de bal voor. Skarlas rent richting de bal. Dicks verovert de bal door een tackle van achteren. Dicks schiet op doel. Çığırtkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 1:0

29e minuut.
Daar is Acaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dicks is nu in balbezit. Endrődi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Endrődi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Dutka is nu in balbezit. Kandilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandilli geeft de bal voor. Dicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicks schiet op doel. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Maghiran geeft een hoge lob. Inworp. Albán met de inworp. Molina geeft de bal voor. Dicks springt en kopt de bal. Çığırtkan bokst de bal weg. Dutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak speelt de bal door. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuck Norris FC 51%, ANFIELD LFC 49%.
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 1:0

47e minuut.
Albán geeft een hoge lob. Çığırtkan met een sublieme pass. Klungelig pakt Pokora de bal. Albán rent richting de bal. Albán geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Molina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Madureira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijas onderschept slim de pass. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Montava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 1:1

59e minuut.
Vierziger passt de bal in één keer door. Piron is nu in balbezit. Piron geeft een lange en hoge pass. Fijas is nu in balbezit. Fijas draait met de bal, schiet en ... Montava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Skarlas met een sublieme pass. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak passt de bal in één keer door. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal rolt over de achterlijn. Kewell komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Molina probeert naar een medespeler te passen. Albán is nu in balbezit. Vierziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Albán onderschept slim de pass. Albán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuck Norris FC 46%, ANFIELD LFC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 1:1