Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-02 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 41429
ANFIELD LFC Chuck Norris FC
back Tactiek Prem_OCT33
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
59.1 gemiddelde waardering 61.4
solid Schieten solid
solid Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Gotsmanov rent richting de bal. Gotsmanov passt de bal zonder na te denken. Albán met een sublieme pass. Dutka rent richting de bal. Dutka schiet op doel. Çığırtkan bokst de bal weg.

3e minuut.
Carle is nu in balbezit. Lippelt rent richting de bal. Fijas onderschept slim de pass. Fijas schiet op doel. Montava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 1:0

8e minuut.
Kandilli met een sublieme pass. Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albán probeert naar een medespeler te passen. Dutka is nu in balbezit. Dutka haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan bokst de bal weg.

17e minuut.
Gotsmanov geeft de bal voor. Albán rent richting de bal. Albán passt de bal in één keer door. Dutka rent richting de bal. Dutka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gotsmanov rent richting de bal. Carle onderschept slim de pass. Lippelt maakt een afschuwelijke overtreding. Carle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piron komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mazurczak geeft een hoge lob. Fijas kopt de bal weg. Carle rent richting de bal. Carle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 52%, Chuck Norris FC 48%.
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 2:0

49e minuut.
Piron probeert naar een medespeler te passen. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippelt begaat een overtreding. Carle wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Gotsmanov geeft de bal voor. Vierziger controleert de bal met de borst. Dutka is nu in balbezit. Dutka haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 2:1

56e minuut.
Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Carle rent richting de bal. Komar begaat een overtreding. Komar krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Maghiran is nu in balbezit. Dicks onderschept slim de pass. Pokora begaat een overtreding. Pokora krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak geeft de bal voor. Carle kopt de bal weg. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 3:1

78e minuut.
Carle rent richting de bal. Carle passt de bal met de wreef. Gotsmanov heeft problemen om de bal te vangen. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Kewell komt het veld opgelopen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Carle stond buitenspel. Peli komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bonifaz met de inworp. Kewell is nu in balbezit. Pokora onderschept slim de pass. Pokora geeft een hoge lob. Carle kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Buitenspel voor Carle. Goede buitenspelval van de verdediging. Dawson komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron onderschept slim de pass. Piron passt de bal met de wreef. Carle rent richting de bal. Carle draait met de bal, schiet en ... Montava bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 47%, Chuck Norris FC 53%.
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 3:1