Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giancola Maple Fury
Striker Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
34 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 31.2
solid Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corpodean met de inworp. Piovanelli rent richting de bal. Tramp onderschept slim de pass. Tramp geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ward rent richting de bal. Ward haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - Fury 1:0

7e minuut.
Corpodean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Piovanelli maakt een afschuwelijke overtreding. Piovanelli krijgt een gele kaart. Tramp wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Ward rent richting de bal. Bako rent richting de bal. Ward rent richting de bal. Bako is nu in balbezit. Bako haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Corpodean bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpodean passt de bal zonder na te denken. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz schiet op doel. Antonopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ward is nu in balbezit. Ward draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - Fury 2:0

14e minuut.
Ward verovert de bal door een tackle van achteren. Ward speelt de bal door. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bako draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Corpodean verovert de bal door een tackle van achteren. Corpodean met een sublieme pass. Ward rent richting de bal. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bako draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Girard rent richting de bal. Ward onderschept slim de pass. Ward passt de bal in één keer door. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Tramp rent richting de bal. Tramp passt de bal met de wreef. Corpodean met een sublieme pass. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel. Antonopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
LeBlanc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bako is nu in balbezit. Bako passt de bal met de wreef. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lebourdais heeft problemen om de bal te vangen. Corpodean rent richting de bal. Corpodean geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ward de bal. Ward draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ward onderschept slim de pass. Ward passt de bal met de wreef. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Grant probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tramp rent richting de bal. Tramp passt de bal zonder na te denken. Piovanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piovanelli schiet op doel. Chadima probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bako is nu in balbezit. Bako passt de bal zonder na te denken. Bodea is nu in balbezit. Ward onderschept slim de pass. Ward draait met de bal, schiet en ... Antonopoulos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giancola Maple 28%, Fury 72%.
Giancola Maple - Fury 2:0

48e minuut.
Zucchetti probeert naar een medespeler te passen. Ward heeft problemen om de bal te vangen. Bako met een sublieme pass. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Corpodean kopt de bal weg. Bako rent richting de bal. Jakimowicz is nu in balbezit. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bako haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Antonopoulos met een harde bal richting middenveld. Zucchetti kopt de bal weg. Ward is nu in balbezit. Bako rent richting de bal. Bako schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antonopoulos met een sublieme pass. Zucchetti met een sublieme pass. Klungelig pakt Grant de bal. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zucchetti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gerrard kopt de bal weg. Lebourdais probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Antonopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bodea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - Fury 3:0

65e minuut.
Corpodean geeft de bal voor. Girard heeft problemen om de bal te vangen. Ward rent richting de bal. Bako rent richting de bal. Bako haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ward rent richting de bal. Ward geeft een lange en hoge pass. Corpodean kopt de bal weg. Klungelig pakt Jakimowicz de bal. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Antonopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Grant de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Corpodean zal de hoekschop nemen. LeBlanc kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vandíček de bal onder controle te krijgen. Bako is nu in balbezit. Bako schiet op doel. Antonopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Grant de bal. Ward rent richting de bal. Ward draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Ward passt de bal zonder na te denken. Corpodean bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpodean passt de bal in één keer door. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
LeBlanc passt de bal zonder na te denken. Vandíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Piovanelli onderschept slim de pass. Somerset heeft problemen om de bal te vangen. Somerset draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bako rent richting de bal. Bako speelt de bal door. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward onderschept slim de pass. Ward draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zucchetti met een snelle inworp. Tramp heeft problemen om de bal te vangen. Tramp geeft een hoge lob. Daar is Jakimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Antonopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giancola Maple 33%, Fury 67%.
Giancola Maple - Fury 3:0