Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Hooligans Brave Club Sportif
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Na een snelle pass probeert Caron de bal onder controle te krijgen. Diesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Diesel passt de bal met de wreef. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fichaud trapt de bal weg van het doel. Austin kopt de bal weg. Garnett heeft problemen om de bal te vangen. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Hooligans - Brave Club Sportif 1:0

20e minuut.
Girardin met een sublieme pass. Daar is Wall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girardin is nu in balbezit. Wall is nu in balbezit. Wall schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mahoney geeft de bal voor. Austin heeft problemen om de bal te vangen. Boyle begaat een overtreding. Boyle krijgt een gele kaart. Austin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Austin kan niet meer verder spelen. Labatt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Hooligans 34%, Brave Club Sportif 66%.
Brave Hooligans - Brave Club Sportif 1:0

73e minuut.
Caron passt de bal in één keer door. Boyle is nu in balbezit. Boyle speelt de bal door. Wall is nu in balbezit. Wall haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave Hooligans - Brave Club Sportif 1:1

79e minuut.
Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Labatt is nu in balbezit. Labatt speelt de bal door. Diesel is nu in balbezit. Diesel passt de bal in één keer door. Fichaud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Boyle is nu in balbezit. Diesel onderschept slim de pass. Diesel probeert naar een medespeler te passen. Tobin rent richting de bal. Tobin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Hooligans 40%, Brave Club Sportif 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Hooligans - Brave Club Sportif 1:1