Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-16 18:41
  • Competitiewedstrijd: Serie C.06
  • Stadion: andreac Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21067
andreac casteldisandro
andreacB3r Tactiek dek
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
60.2 gemiddelde waardering 62.6
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Kumpula is nu in balbezit. Kumpula geeft een lange en hoge pass. Priente rent richting de bal. Priente schiet op doel. Salik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - casteldisandro 1:0

9e minuut.
Özerdenerli met een sublieme pass. Kacela rent richting de bal. Kacela passt de bal in één keer door. Priente is nu in balbezit. Priente schiet op doel. Salik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Chraca geeft een hoge lob. Priente kopt de bal weg. Baldiraghi speelt de bal door. Coupe rent richting de bal. Coupe haalt uit met een fantastische trap. Tekiray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kumpula probeert naar een medespeler te passen. Özerdenerli met een sublieme pass. Kacela rent richting de bal. Kacela geeft een lange en hoge pass. Priente springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Raţ met een sublieme pass. Anderson is nu in balbezit. Özerdenerli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özerdenerli krijgt een gele kaart. Anderson raakt geblesseerd tijdens het duel. Anderson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Coupe rent richting de bal. Coupe haalt uit met een fantastische trap. Tekiray bokst de bal weg. Coupe is nu in balbezit. Coupe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
andreac - casteldisandro 1:1

43e minuut.
Daar is Pawlicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldiraghi geeft de bal voor. Coupe rent richting de bal. Coupe haalt uit met een fantastische trap. Tekiray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - casteldisandro 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andreac 58%, casteldisandro 42%.
andreac - casteldisandro 1:2

50e minuut.
Pawlicki probeert naar een medespeler te passen. Knez geeft de bal voor. Ortega controleert de bal met de borst. Coupe rent richting de bal. Coupe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Coupe rent richting de bal. Kumpula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coupe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baldiraghi met een snel genomen vrije trap. Hardy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Priente rent richting de bal. Kowalczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Raţ de bal. Priente is nu in balbezit. Priente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Knez controleert de bal met de borst. Knez passt de bal zonder na te denken. Pawlicki met een sublieme pass. Daar is Kacela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacela geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andreac 53%, casteldisandro 47%.
andreac - casteldisandro 1:2