Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
casteldisandro andreac
bzona3 Tactiek amichevole
55% Balbezit 45%
4% Spel op eigen helft 96%
64 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 39.5
formidable Schieten adequate
excellent Passen adequate
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Baldiraghi met een sublieme pass. Bahtiyaroğlu rent richting de bal. Bahtiyaroğlu passt de bal in één keer door. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte speelt de bal door. Hardy is nu in balbezit. Hardy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 1:0

4e minuut.
Fonte rent richting de bal. Fonte passt de bal met de wreef. Daar is Coupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coupe haalt uit met een fantastische trap. Chery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 2:0

6e minuut.
Palumbi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahtiyaroğlu met de inworp. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Chery trapt de bal weg. Hirschi kopt de bal weg. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Baldiraghi probeert naar een medespeler te passen. Bahtiyaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahtiyaroğlu passt de bal in één keer door. Coupe is nu in balbezit. Coupe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Anderson kan de bal niet met de borst controleren. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe haalt uit met een fantastische trap. Chery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 3:0

10e minuut.
D`Orlando verovert de bal door een tackle van achteren. Fonte probeert de bal met de borst te controleren. Fonte passt de bal met de wreef. Hardy rent richting de bal. Hardy draait met de bal, schiet en ... Chery bokst de bal weg. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 4:0

12e minuut.
Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson passt de bal met de wreef. Coupe rent richting de bal. Coupe schiet op doel. Chery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 5:0

18e minuut.
Baldiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldiraghi speelt de bal door. Klungelig pakt Coupe de bal. Coupe schiet op doel. Chery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 6:0

19e minuut.
Fonte speelt de bal door. Hardy met een sublieme pass. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 7:0

20e minuut.
Bahtiyaroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anderson rent richting de bal. Anderson met een sublieme pass. Hardy is nu in balbezit. Hardy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chery trapt de bal weg van het doel. Hirschi heeft problemen om de bal te vangen. Anderson speelt de bal door. Hardy is nu in balbezit. Hardy draait met de bal, schiet en ... Chery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coupe is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fonte neemt de hoekschop. Coupe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 8:0

23e minuut.
Coupe rent richting de bal. Coupe speelt de bal door. Klungelig pakt Hardy de bal. Hardy draait met de bal, schiet en ... Chery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 9:0

24e minuut.
Inworp. Fonte met een snelle inworp. Baldiraghi speelt de bal door. Coupe rent richting de bal. Coupe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coupe rent richting de bal. Coupe schiet op doel. Chery bokst de bal weg.

27e minuut.
Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fonte zal de hoekschop nemen. Coupe krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Baldiraghi rent richting de bal. Baldiraghi met een sublieme pass. Klungelig pakt Hardy de bal. Hardy schiet op doel. Chery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 10:0

30e minuut.
Chery geeft een lange en hoge pass. Anderson rent richting de bal. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Hardy rent richting de bal. Hardy schiet op doel. Chery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fonte neemt de hoekschop. D`Orlando kopt de bal weg. Baldiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldiraghi passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 11:0

32e minuut.
Baldiraghi rent richting de bal. Baldiraghi passt de bal met de wreef. Coupe rent richting de bal. Coupe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 12:0

33e minuut.
Klungelig pakt Hirschi de bal. Anderson met een sublieme pass. Fonte probeert naar een medespeler te passen. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe haalt uit met een fantastische trap. Chery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hardy rent richting de bal. Hardy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 13:0

36e minuut.
Fonte probeert naar een medespeler te passen. Bahtiyaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahtiyaroğlu passt de bal met de wreef. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Coupe is nu in balbezit. Coupe passt de bal in één keer door. Hardy rent richting de bal. Hardy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 14:0

39e minuut.
D`Orlando met een sublieme pass. Klungelig pakt Cyprien de bal. Coupe onderschept slim de pass. Coupe draait met de bal, schiet en ... Chery werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 15:0

43e minuut.
D`Orlando bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte verovert de bal door een tackle van achteren. Fonte passt de bal in één keer door. Daar is Hardy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hardy draait met de bal, schiet en ... Chery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bahtiyaroğlu is nu in balbezit. Bahtiyaroğlu passt de bal met de wreef. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy haalt uit met een fantastische trap. Chery maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteldisandro 5%, andreac 95%.
casteldisandro - andreac 16:0

47e minuut.
Kowalczyk rent richting de bal. Baldiraghi met een sublieme pass. Coupe heeft problemen om de bal te vangen. Coupe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Klungelig pakt Bahtiyaroğlu de bal. Coupe rent richting de bal. Hirschi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coupe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coupe zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 17:0

50e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Baldiraghi probeert naar een medespeler te passen. Hardy is nu in balbezit. Hardy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
D`Orlando geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hardy is nu in balbezit. Hardy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fiumi passt de bal zonder na te denken. Inworp. Fonte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hardy is nu in balbezit. Hardy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Raţ geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hirschi de bal onder controle te krijgen. Baldiraghi kopt de bal weg. Hardy heeft problemen om de bal te vangen. Hardy haalt uit met een fantastische trap. Chery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 18:0

56e minuut.
Baldiraghi controleert de bal met de borst. Baldiraghi probeert naar een medespeler te passen. Coupe is nu in balbezit. Coupe haalt uit met een fantastische trap. Chery werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Anderson met een sublieme pass. Baldiraghi rent richting de bal. Baldiraghi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coupe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Coupe rent richting de bal. Coupe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hardy is nu in balbezit. Hardy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 19:0

59e minuut.
Fonte rent richting de bal. Fonte met een sublieme pass. Daar is Coupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coupe schiet op doel. Chery maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coupe is nu in balbezit. Coupe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 20:0

61e minuut.
Hirschi is nu in balbezit. Baldiraghi verovert de bal door een tackle van achteren. Baldiraghi geeft de bal voor. Coupe is nu in balbezit. Coupe schiet op doel. Chery bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 21:0

64e minuut.
Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi speelt de bal door. Fonte speelt de bal door. Coupe is nu in balbezit. Coupe schiet op doel. Chery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy passt de bal zonder na te denken. Chery werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Coupe rent richting de bal. Coupe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 22:0

68e minuut.
Hirschi speelt de bal door. Inworp. Bahtiyaroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coupe rent richting de bal. Coupe draait met de bal, schiet en ... Chery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Hardy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hardy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 23:0

69e minuut.
Daar is Hardy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chery speelt de bal door. Hirschi is nu in balbezit. Coupe onderschept slim de pass. Coupe passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe passt de bal in één keer door. Hardy rent richting de bal. Hardy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 24:0

71e minuut.
D`Orlando geeft een hoge lob. Coupe is nu in balbezit. Coupe probeert naar een medespeler te passen. Hardy rent richting de bal. Hardy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hirschi passt de bal in één keer door. Fonte is nu in balbezit. Fonte geeft een lange en hoge pass. Hardy is nu in balbezit. Hardy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 25:0

74e minuut.
D`Orlando is nu in balbezit. D`Orlando geeft de bal voor. Girod heeft problemen om de bal te vangen. Girod geeft een hoge lob. Coupe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 26:0

75e minuut.
Klungelig pakt D`Orlando de bal. D`Orlando passt de bal zonder na te denken. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe schiet op doel. Chery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 27:0

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chery trapt de bal weg. Anderson speelt de bal door. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hardy rent richting de bal. Chery met een sublieme pass. Hirschi kopt de bal weg. Coupe is nu in balbezit. Coupe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Baldiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldiraghi probeert naar een medespeler te passen. Fonte speelt de bal door. Coupe is nu in balbezit. Coupe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fonte met de inworp. Baldiraghi is nu in balbezit. Baldiraghi met een sublieme pass. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy draait met de bal, schiet en ... Chery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 28:0

86e minuut.
Hirschi rent richting de bal. Baldiraghi verovert de bal door een tackle van achteren. Baldiraghi speelt de bal door. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe haalt uit met een fantastische trap. Chery bokst de bal weg. Hardy is nu in balbezit. Hardy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 29:0

87e minuut.
Bahtiyaroğlu met de inworp. Anderson is nu in balbezit. Anderson met een sublieme pass. Coupe rent richting de bal. Coupe haalt uit met een fantastische trap. Chery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - andreac 30:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteldisandro 3%, andreac 97%.
casteldisandro - andreac 30:0