Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaulixum frischauf heyen
4-2-2-FL-1 Tactiek LFC
45% Balbezit 55%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
57.7 gemiddelde waardering 69.7
excellent Schieten excellent
formidable Passen excellent
solid Verdedigen brilliant


7e minuut.
Cocks onderschept slim de pass. Cocks met een sublieme pass. Cronkvist heeft problemen om de bal te vangen. Jünke geeft de bal voor. Ðelmaš krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czéh trapt de bal weg van het doel. Ilhan kopt de bal weg. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cargioli speelt de bal door. Jüntgen is nu in balbezit. Jüntgen probeert naar een medespeler te passen. Skar rent richting de bal. Skar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Haak passt de bal zonder na te denken. Serazzi probeert de bal aan de voet te houden. Piszpan rent richting de bal. Piszpan geeft een hoge lob. Skar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - frischauf heyen 0:1

21e minuut.
Prado onderschept slim de pass. Inworp. Ilhan met een snelle inworp. Leitner probeert de bal met de borst te controleren. Leitner geeft de bal voor. Paal! Prado is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tấn Thành raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pintilie komt het veld opgelopen. Froese komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaulixum 39%, frischauf heyen 61%.
Gaulixum - frischauf heyen 0:1

52e minuut.
Cronkvist met de inworp. Cocks rent richting de bal. Cocks geeft de bal voor. Skar is nu in balbezit. Skar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haak rent richting de bal. Haak draait met de bal, schiet en ... Chlipała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Wohlfarth rent richting de bal. Wohlfarth probeert naar een medespeler te passen. Ðelmaš is nu in balbezit. Klungelig pakt Ðelmaš de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Cronkvist passt de bal in één keer door. Cocks is nu in balbezit. Cargioli begaat een overtreding. Cargioli krijgt een gele kaart. Cocks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Judeh komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Jünke bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Altmayer met de inworp. Jünke geeft een hoge lob. Ðelmaš maakt een snoekduik en kopt de bal. Czéh bokst de bal weg.

77e minuut.
Cocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocks geeft een lange en hoge pass. Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Haak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - frischauf heyen 0:2

88e minuut.
Cargioli geeft een lange en hoge pass. Jünke kopt de bal weg. Jüntgen is nu in balbezit. Ðelmaš verovert de bal door een tackle van achteren. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czéh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - frischauf heyen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaulixum 45%, frischauf heyen 55%.
Gaulixum - frischauf heyen 1:2