Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furious Frisians Baltic Stars
451 flott Tactiek Test1
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 66.8
excellent Schieten outstanding
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Baldassano onderschept slim de pass. Baldassano met een sublieme pass. Nixon speelt de bal door. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Nixon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steffes probeert naar een medespeler te passen. Ruijter geeft een lange en hoge pass. Daar is Korczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczyński draait met de bal, schiet en ... Zaorski bokst de bal weg. Kuczen heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nixon neemt de hoekschop. Faragó maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

5e minuut.
Leitner met een sublieme pass. Ruijter heeft problemen om de bal te vangen. Ruijter passt de bal zonder na te denken. Steffes geeft een lange en hoge pass. Korczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Clavero Prados passt de bal zonder na te denken. Kondić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondić passt de bal met de wreef. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Falkenmayer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski passt de bal in één keer door. Nixon speelt de bal door. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zaorski trapt de bal weg. Arango kopt de bal weg. Klungelig pakt Palicskó de bal. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Clavero Prados onderschept slim de pass. Clavero Prados probeert naar een medespeler te passen. Nixon heeft problemen om de bal te vangen. Nixon geeft een hoge lob. Korczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ruijter rent richting de bal. Ruijter passt de bal in één keer door. Leitner speelt de bal door. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Chatzipanagos geeft een hoge lob. Aguilar kopt de bal weg. Brejza is nu in balbezit. Brejza geeft een hoge lob. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen. Falkenmayer bokst de bal weg.

26e minuut.
Filipski verovert de bal door een tackle van achteren. Filipski geeft een hoge lob. Faragó kopt de bal weg. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ruijter speelt de bal door. Klungelig pakt Leitner de bal. Leitner geeft een hoge lob. Korczyński controleert de bal met de borst. Korczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Heetjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffes onderschept slim de pass. Nixon rent richting de bal. Nixon geeft de bal voor. Korczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Palicskó met een sublieme pass. Nixon rent richting de bal. Nixon passt de bal met de wreef. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nixon passt de bal met de wreef. Faragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragó draait met de bal, schiet en ... Zaorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Baltic Stars 0:1

42e minuut.
Palicskó onderschept slim de pass. Clavero Prados probeert naar een medespeler te passen. Nixon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Korczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczyński draait met de bal, schiet en ... Zaorski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Baltic Stars 0:2

44e minuut.
Uras geeft een lange en hoge pass. Steffes is nu in balbezit. Steffes passt de bal met de wreef. Nixon geeft een lange en hoge pass. Korczyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Frisians 52%, Baltic Stars 48%.
Furious Frisians - Baltic Stars 0:2

48e minuut.
Korczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Nixon de bal. Nixon geeft een lange en hoge pass. Korczyński rent richting de bal. Korczyński schiet op doel. Zaorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Kuczen is nu in balbezit. Nixon verovert de bal door een tackle van achteren. Nixon geeft de bal voor. Faragó rent richting de bal. Faragó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Baltic Stars 0:3

57e minuut.
Baldassano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ehrmann komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kondić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondić passt de bal in één keer door. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Falkenmayer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Baltic Stars 1:3

64e minuut.
Pulpescu onderschept slim de pass. Pulpescu geeft een lange en hoge pass. Clavero Prados probeert de bal met de borst te controleren. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar schiet op doel. Falkenmayer bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arango zal de hoekschop nemen. Brejza krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ehrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann passt de bal in één keer door. Nixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nixon geeft de bal voor. Faragó maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Baltic Stars 1:4

78e minuut.
Pulpescu onderschept slim de pass. Pulpescu probeert naar een medespeler te passen. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza geeft de bal voor. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Heetjans speelt de bal door. Kondić met een sublieme pass. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza geeft de bal voor. Aguilar springt en kopt de bal. Falkenmayer bokst de bal weg.

84e minuut.
Steffes verovert de bal door een tackle van achteren. Steffes probeert naar een medespeler te passen. Nixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nixon geeft een lange en hoge pass. Faragó springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Steffes met een sublieme pass. Nixon is nu in balbezit. Nixon passt de bal met de wreef. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ruijter speelt de bal door. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner passt de bal zonder na te denken. Korczyński rent richting de bal. Korczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Faragó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faragó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - Baltic Stars 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Frisians 46%, Baltic Stars 54%.
Furious Frisians - Baltic Stars 1:5