Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aufstieg 04 1. FC Kaiserslautern
Sturm Tactiek 541
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 49.2
good Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Drda geeft de bal voor. Maróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maróti passt de bal met de wreef. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... Pieczara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Mascate passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kirchheim de bal. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... Kurucz probeert de bal aan de voet te houden. Pieczara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - 1. FC Kaiserslautern 0:1

20e minuut.
Arend speelt de bal door. Mihoubi is nu in balbezit. Haas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haas krijgt een gele kaart. Mihoubi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferranti neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aufstieg 04 - 1. FC Kaiserslautern 1:1

23e minuut.
Klungelig pakt Parkinson de bal. Parkinson speelt de bal door. Mihoubi is nu in balbezit. Traplya rent richting de bal. Traplya draait met de bal, schiet en ... Bui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mihoubi de bal. Traplya is nu in balbezit. Traplya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - 1. FC Kaiserslautern 2:1

26e minuut.
Drda haalt uit met een fantastische trap. Łaski probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mascate geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kirchheim springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Parkinson is nu in balbezit. Parkinson passt de bal in één keer door. Traplya is nu in balbezit. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Peña geeft een hoge lob. Maróti kopt de bal weg. Daar is Arregui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim schiet op doel. Pieczara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aufstieg 04 46%, 1. FC Kaiserslautern 54%.
Aufstieg 04 - 1. FC Kaiserslautern 2:1

46e minuut.
Tomborowski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Arregui geeft een hoge lob. Inworp. Drda met een snelle inworp. Maróti geeft een hoge lob. Kirchheim maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Parkinson probeert naar een medespeler te passen. Mihoubi rent richting de bal. Peña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peña krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Drda is nu in balbezit. Drda passt de bal in één keer door. Maróti met een sublieme pass. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim schiet op doel. Pieczara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Arend rent richting de bal. Arend probeert naar een medespeler te passen. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi geeft de bal voor. Traplya bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parkinson neemt de hoekschop. Łaski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Peña rent richting de bal. Peña geeft de bal voor. Inworp. Parkinson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferranti geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Traplya probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ferranti kopt de bal weg. Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski probeert naar een medespeler te passen. Traplya rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - 1. FC Kaiserslautern 3:1

85e minuut.
Mascate probeert naar een medespeler te passen. Drda bereikt de bal nog maar net als eerste. Drda passt de bal met de wreef. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - 1. FC Kaiserslautern 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aufstieg 04 60%, 1. FC Kaiserslautern 40%.
Aufstieg 04 - 1. FC Kaiserslautern 3:2