Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS.Hochfeldendu67 Bbz19
go Tactiek 433 bertrand
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60 gemiddelde waardering 46.8
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen zwak


7e minuut.
Guales probeert naar een medespeler te passen. Laszczyk met een sublieme pass. Breskus rent richting de bal. Breskus haalt uit met een fantastische trap. Bican werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - Bbz19 1:0

12e minuut.
Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron geeft een hoge lob. Breskus rent richting de bal. Breskus haalt uit met een fantastische trap. Bican maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - Bbz19 2:0

14e minuut.
Laszczyk passt de bal zonder na te denken. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie passt de bal zonder na te denken. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá schiet op doel. Bican bokst de bal weg.

18e minuut.
Inworp. Faron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guales met een sublieme pass. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Faron met de inworp. Guales bereikt de bal nog maar net als eerste. Guales passt de bal zonder na te denken. Laszczyk is nu in balbezit. Laszczyk haalt uit met een fantastische trap. Bican probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Martinuzzi probeert naar een medespeler te passen. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie geeft een lange en hoge pass. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... Bican kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - Bbz19 3:0

30e minuut.
Dacourt rent richting de bal. Jacarandá verovert de bal door een tackle van achteren. Jacarandá speelt de bal door. Faron rent richting de bal. Faron geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Le Chenadec passt de bal zonder na te denken. Faron rent richting de bal. Renoux begaat een overtreding. Renoux krijgt een gele kaart. Faron roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Faron kan niet meer verder spelen. Văcaru komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Văcaru speelt de bal door. Breskus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... Bican maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - Bbz19 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Hochfeldendu67 32%, Bbz19 68%.
AS.Hochfeldendu67 - Bbz19 4:0

46e minuut.
Guales probeert naar een medespeler te passen. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergeron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bergeron krijgt een gele kaart. Mackenzie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mackenzie met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Breskus de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - Bbz19 5:0

50e minuut.
Văcaru kopt de bal weg. Daar is Renoux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - Bbz19 6:0

74e minuut.
Laszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczyk passt de bal zonder na te denken. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá passt de bal zonder na te denken. Daar is Breskus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinuzzi onderschept slim de pass. Martinuzzi passt de bal met de wreef. Văcaru heeft problemen om de bal te vangen. Văcaru geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Hochfeldendu67 40%, Bbz19 60%.
AS.Hochfeldendu67 - Bbz19 6:0