Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vinneuf BRUAY USOBL
ess442 Tactiek 41212
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
58.6 gemiddelde waardering 64.4
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Herczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk probeert naar een medespeler te passen. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło geeft de bal voor. Flores maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Wlazło de bal. Wlazło passt de bal zonder na te denken. Smrčina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoës verovert de bal door een tackle van achteren. Simoës draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Żądło raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alköprü komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinero bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Flores haalt uit met een fantastische trap. Cotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - BRUAY USOBL 0:1

22e minuut.
Smrčina rent richting de bal. Smrčina passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Simoës de bal onder controle te krijgen. Bosquier geeft de bal voor. Flores maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Herczyk geeft een hoge lob. Flores kopt de bal weg. Simoës rent richting de bal. Simoës schiet op doel. Cotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Herczyk met een sublieme pass. Kamil rent richting de bal. Włodarz rent richting de bal. Włodarz geeft de bal voor. Barreiro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vinneuf - BRUAY USOBL 1:1

31e minuut.
Krauklis passt de bal met de wreef. Cuceinic bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazło onderschept slim de pass. Wlazło geeft de bal voor. Flores krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Rogan verovert de bal door een tackle van achteren. Rogan geeft de bal voor. Wlazło kopt de bal weg. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Cotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vinneuf 53%, BRUAY USOBL 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vinneuf - BRUAY USOBL 1:1

51e minuut.
Cuceinic met de inworp. Souto geeft een hoge lob. Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - BRUAY USOBL 2:1

54e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Wlazło is nu in balbezit. Wlazło passt de bal zonder na te denken. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap. Cotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alköprü stond buitenspel. Krauklis neemt vlug de vrije trap. Wlazło rent richting de bal. Wlazło geeft de bal voor. Simoës krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vinneuf - BRUAY USOBL 2:2

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cotta trapt de bal weg van het doel. Souto kopt de bal weg. Barreiro rent richting de bal. Barreiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Bosquier met een sublieme pass. Wlazło heeft problemen om de bal te vangen. Wlazło geeft een lange en hoge pass. Simoës bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoës schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Herczyk de bal. Herczyk geeft de bal voor. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - BRUAY USOBL 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vinneuf 53%, BRUAY USOBL 47%.
Vinneuf - BRUAY USOBL 2:3