Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldados Goleadores Raya2 FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 29.1
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Stan is nu in balbezit. Stan passt de bal met de wreef. Agrati rent richting de bal. Agrati schiet op doel. Tavares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Goleadores - Raya2 FC 0:1

12e minuut.
Lupescu passt de bal zonder na te denken. Rivera rent richting de bal. Agrati verovert de bal door een tackle van achteren. Agrati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Agrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu is nu in balbezit. Agrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Goleadores - Raya2 FC 0:2

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valdivia met een harde bal richting middenveld. Moya speelt de bal door. Agrati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agrati schiet op doel. Tavares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Goleadores - Raya2 FC 0:3

19e minuut.
Kolcu passt de bal zonder na te denken. Agrati rent richting de bal. Molina is nu in balbezit. Agrati onderschept slim de pass. Agrati haalt uit met een fantastische trap. Tavares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Goleadores - Raya2 FC 0:4

30e minuut.
Molina trapt de bal weg. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolcu. Kolcu krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Aguinaga geeft de bal voor. Vilas-Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas-Boas geeft een lange en hoge pass. Gallaga geeft de bal voor. Gutiérrez kopt de bal weg. Valdivia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Gallaga met de inworp. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro haalt uit met een fantastische trap. Izazola rent richting de bal. Izazola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldados Goleadores 47%, Raya2 FC 53%.
Soldados Goleadores - Raya2 FC 0:4

48e minuut.
Agrati onderschept slim de pass. Agrati passt de bal zonder na te denken. Kolcu geeft een hoge lob. Angulo is nu in balbezit. Angulo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kolcu passt de bal in één keer door. Solorzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga speelt de bal door. Gallaga rent richting de bal. Gallaga passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bolaños met een sublieme pass. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga passt de bal in één keer door. Izazola is nu in balbezit. Izazola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Lupescu de bal. Lupescu speelt de bal door. Agrati is nu in balbezit. Agrati schiet op doel. Tavares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Goleadores - Raya2 FC 0:5

68e minuut.
Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Agrati rent richting de bal. Agrati draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Molina de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Goleadores - Raya2 FC 0:6

73e minuut.
Kolcu met een sublieme pass. Ordiales is nu in balbezit. Kolcu maakt een afschuwelijke overtreding. Kolcu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldados Goleadores 58%, Raya2 FC 42%.
Soldados Goleadores - Raya2 FC 0:6