Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fläsch FC Eulach
1S5M Tactiek V1
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 44.3
zeer goed Schieten goed
formidabel Passen matig
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Tromp is nu in balbezit. Tromp passt de bal met de wreef. Von Ballmoos rent richting de bal. Von Ballmoos draait met de bal, schiet en ... Vasalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Doppler rent richting de bal. Doppler passt de bal met de wreef. Fantastik heeft problemen om de bal te vangen. Fantastik geeft de bal voor. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 1:0

3e minuut.
Inworp. Tütscher met een snelle inworp. Di Vito rent richting de bal. Di Vito geeft de bal voor. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Fantastik geeft een lange en hoge pass. Pink kopt de bal weg. Fantastik geeft een lange en hoge pass. Tromp rent richting de bal. Tromp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fantastik met een sublieme pass. Daar is Di Vito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Vito geeft de bal voor. Tromp springt en kopt de bal. Vasalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Lardi onderschept slim de pass. Lardi probeert naar een medespeler te passen. Tütscher met een sublieme pass. Tromp rent richting de bal. Tromp haalt uit met een fantastische trap. Vasalli bokst de bal weg. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 2:0

24e minuut.
Shalou met een sublieme pass. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp passt de bal met de wreef. Von Ballmoos rent richting de bal. Von Ballmoos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Di Vito speelt de bal door. Tütscher is nu in balbezit. Tütscher passt de bal in één keer door. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cantieni met een snelle inworp. Tütscher rent richting de bal. Tütscher passt de bal in één keer door. Giacometti rent richting de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 3:0

37e minuut.
Tütscher geeft een lange en hoge pass. Von Ballmoos kopt de bal weg. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Vasalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 4:0

41e minuut.
Imhasly kopt de bal weg. Fantastik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantastik passt de bal in één keer door. Von Ballmoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Ballmoos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pink bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 30%, FC Eulach 70%.
Fläsch - FC Eulach 5:0

50e minuut.
Muleta trapt de bal weg. Fantastik kopt de bal weg. Daar is Imhasly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Vasalli bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Von Ballmoos neemt de hoekschop. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 6:0

52e minuut.
Mauron geeft een hoge lob. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp geeft een lange en hoge pass. Tütscher krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 7:0

56e minuut.
Mauron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Vito is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lardi. Lardi krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Fantastik geeft een lange en hoge pass. Giacometti is nu in balbezit. Imhasly probeert naar een medespeler te passen. Fantastik rent richting de bal. Fantastik geeft de bal voor. Vasalli bokst de bal weg. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 8:0

60e minuut.
Tütscher geeft een lange en hoge pass. Von Ballmoos geeft de bal voor. Imhasly heeft problemen om de bal te vangen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Fantastik de bal. Fantastik passt de bal zonder na te denken. Von Ballmoos probeert naar een medespeler te passen. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. Vasalli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 9:0

70e minuut.
Tütscher is nu in balbezit. Tütscher met een sublieme pass. Von Ballmoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Ballmoos draait met de bal, schiet en ... Vasalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 10:0

73e minuut.
Imhasly is nu in balbezit. Imhasly passt de bal met de wreef. Doppler controleert de bal met de borst. Von Ballmoos rent richting de bal. Von Ballmoos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mauron passt de bal in één keer door. Rüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Vito. Di Vito krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Aalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalai geeft de bal voor. Mauron kopt de bal weg. Rüssel rent richting de bal. Rüssel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fantastik kopt de bal weg. Klungelig pakt Imhasly de bal. Von Ballmoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Ballmoos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 11:0

88e minuut.
Shalou speelt de bal door. Fantastik rent richting de bal. Fantastik met een sublieme pass. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Vasalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Di Vito met de inworp. Gobet verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tromp de bal. Tromp geeft de bal voor. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 23%, FC Eulach 77%.
Fläsch - FC Eulach 12:0