Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karkkilan Tarmo FC ALAW
Normal Tactiek ALAW Treeni
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 26
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Inworp. Ylätalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuppurainen geeft een lange en hoge pass. Paajanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paajanen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pradel verovert de bal door een tackle van achteren. Pradel geeft de bal voor. Hirvonen heeft problemen om de bal te vangen. Pirttiluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttiluoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Tarmo - FC ALAW 0:1

20e minuut.
Viljaranta rent richting de bal. Paajanen verovert de bal door een tackle van achteren. Pantsu probeert naar een medespeler te passen. Rissanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rissanen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Viironen rent richting de bal. Rantakoivu onderschept slim de pass. Rantakoivu speelt de bal door. Klungelig pakt Pirttiluoto de bal. Pirttiluoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pradel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuppurainen begaat een overtreding. Tuppurainen krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Viljaranta onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paajanen rent richting de bal. Paajanen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Viironen verovert de bal door een tackle van achteren. Viironen geeft de bal voor. Tuppurainen probeert naar een medespeler te passen. Rissanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rissanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karkkilan Tarmo - FC ALAW 1:1

39e minuut.
Pantsu geeft de bal voor. Tongun bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhonen begaat een overtreding. Muhonen krijgt een gele kaart. Tongun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karkkilan Tarmo 53%, FC ALAW 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karkkilan Tarmo - FC ALAW 1:1

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pihlava niet meer kan verder spelen. Salonaho komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Marzuolo geeft de bal voor. Inworp. Ylätalo met de inworp. Tuppurainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuppurainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pantsu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paajanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuppurainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuppurainen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rantakoivu verovert de bal door een tackle van achteren. Rantakoivu passt de bal met de wreef. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Tarmo - FC ALAW 1:2

85e minuut.
Tongun speelt de bal door. Pirttiluoto is nu in balbezit. Pirttiluoto passt de bal zonder na te denken. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Tarmo - FC ALAW 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karkkilan Tarmo 56%, FC ALAW 44%.
Karkkilan Tarmo - FC ALAW 1:3