Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSV Innendorf fortuna mb
Normal Tactiek Erst Lig def
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 26.3
poor Schieten adequate
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Zipfler is nu in balbezit. Zipfler passt de bal zonder na te denken. Giger rent richting de bal. Gerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerber draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KSV Innendorf - fortuna mb 0:1

3e minuut.
Eberharter probeert de bal aan de voet te houden. Reuter bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuter probeert naar een medespeler te passen. Gerber heeft problemen om de bal te vangen. Gerber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lense verovert de bal door een tackle van achteren. Schnaps bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnaps passt de bal in één keer door. Speissberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Speissberger haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Schnaps is nu in balbezit. Schnaps speelt de bal door. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Speissberger verovert de bal door een tackle van achteren. Speissberger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Giger is nu in balbezit. Speissberger onderschept slim de pass. Gerber met een sublieme pass. Reuter rent richting de bal. Reuter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Melka heeft problemen om de bal te vangen. Melka geeft de bal voor. Reuter is nu in balbezit. Reuter schiet op doel. Ewertz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSV Innendorf - fortuna mb 0:2

27e minuut.
Schnaps geeft een lange en hoge pass. Speissberger kopt de bal weg. Waldmann is nu in balbezit. Reuter verovert de bal door een tackle van achteren. Reuter haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KSV Innendorf - fortuna mb 0:3

35e minuut.
Randl kopt de bal weg. Reuter is nu in balbezit. Reuter speelt de bal door. Gerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerber schiet op doel. Ewertz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Eberharter geeft de bal voor. Stendel is nu in balbezit. Melka bereikt de bal nog maar net als eerste. Melka geeft een hoge lob. Reuter krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KSV Innendorf - fortuna mb 0:4

39e minuut.
Schnaps heeft problemen om de bal te vangen. Giger met een sublieme pass. Schnaps speelt de bal door. Gerber rent richting de bal. Gerber haalt uit met een fantastische trap. Ewertz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSV Innendorf 71%, fortuna mb 29%.
KSV Innendorf - fortuna mb 0:4

47e minuut.
Waldmann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manno met een snelle inworp. Reuter is nu in balbezit. Reuter geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ewertz speelt de bal door. Klungelig pakt Schwammkopf de bal. Stendel is nu in balbezit. Schwammkopf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwammkopf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Indrist is nu in balbezit. Indrist geeft een lange en hoge pass. Reuter kopt de bal weg. Gerber is nu in balbezit. Gerber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Giger de bal. Melka rent richting de bal. Melka speelt de bal door. Reuter rent richting de bal. Reuter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Manno bereikt de bal nog maar net als eerste. Manno geeft een lange en hoge pass. Giger is nu in balbezit. Melka onderschept slim de pass. Melka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Indrist geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Waldmann kan de bal niet met de borst controleren. Waldmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indrist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Indrist rent richting de bal. Indrist speelt de bal door. Schnaps probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reuter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reuter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Eberharter kopt de bal weg. Waldmann heeft problemen om de bal te vangen. Gerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerber schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Ewertz trapt de bal weg van het doel. Indrist is nu in balbezit. Melka speelt de bal door. Speissberger is nu in balbezit. Speissberger geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSV Innendorf 67%, fortuna mb 33%.
KSV Innendorf - fortuna mb 0:4