Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HNK Botinec Zagorec Omiš
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Gugić rent richting de bal. Lacmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lacmanović moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lacmanović kan niet meer verder spelen. Mlatiguz komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Gaberić geeft de bal voor. Bektović kopt de bal weg. Sirotić kan de bal niet met de borst controleren. Boatić verovert de bal door een tackle van achteren. Boatić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Luzi trapt de bal weg van het doel. Mlatiguz kopt de bal weg. Klungelig pakt Lakoš de bal. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan schiet op doel. Luzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - Zagorec Omiš 0:1

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Luzi niet meer kan verder spelen. Šandrić komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Lakoš is nu in balbezit. Novović geeft de bal voor. Gaberić is nu in balbezit. Krivić onderschept slim de pass. Krivić schiet op doel. Sarać probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Furlan kopt de bal weg. Boatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Boatić verovert de bal door een tackle van achteren. Boatić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Koljeno probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mlatiguz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furlan met een sublieme pass. Boatić rent richting de bal. Boatić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - Zagorec Omiš 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Botinec 65%, Zagorec Omiš 35%.
HNK Botinec - Zagorec Omiš 0:2

50e minuut.
Šupina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivić verovert de bal door een tackle van achteren. Krivić passt de bal met de wreef. Velček bereikt de bal nog maar net als eerste. Velček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Lakoš met de inworp. Novović probeert naar een medespeler te passen. Krivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Botinec - Zagorec Omiš 1:2

63e minuut.
Gaberić rent richting de bal. Gaberić probeert naar een medespeler te passen. Sirotić rent richting de bal. Protić onderschept slim de pass. Protić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Boatić is nu in balbezit. Furlan is nu in balbezit. Mulc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mulc krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Jadrijević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gugić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koljeno is nu in balbezit. Koljeno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Furlan kopt de bal weg. Klungelig pakt Boatić de bal. Kancijanić rent richting de bal. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Mulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan rent richting de bal. Furlan met een sublieme pass. Boatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Boatić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Krivić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krasnić komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Bektović passt de bal in één keer door. Šandrić met een sublieme pass. Koljeno kopt de bal weg. Protić bereikt de bal nog maar net als eerste. Protić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Botinec 65%, Zagorec Omiš 35%.
HNK Botinec - Zagorec Omiš 1:2