Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonehaven piacenza sokker
Desperation Tactiek DCC5
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 61.6
outstanding Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


11e minuut.
Impoco passt de bal met de wreef. Kłak rent richting de bal. Gletsos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gletsos krijgt een gele kaart. Kłak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perebinha legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Idziorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - piacenza sokker 0:1

17e minuut.
Rossi speelt de bal door. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sopaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gerencsér neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vagué kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Visconti speelt de bal door. Rossi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Jõgi de bal. Kapłan is nu in balbezit. Calderoni geeft de bal voor. Kapłan is nu in balbezit. Paal! Kapłan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stonehaven - piacenza sokker 1:1

31e minuut.
Gerencsér is nu in balbezit. Mahi onderschept slim de pass. Kapłan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapłan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - piacenza sokker 2:1

35e minuut.
Klungelig pakt Kłak de bal. Vlasak onderschept slim de pass. Vlasak probeert naar een medespeler te passen. Villa Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sopaj geeft een lange en hoge pass. Lomasto met een sublieme pass. Visconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér onderschept slim de pass. Gerencsér geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Visconti probeert naar een medespeler te passen. Villa Sánchez rent richting de bal. Villa Sánchez passt de bal zonder na te denken. Kłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rossi geeft de bal voor. Gerencsér kopt de bal weg. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan draait met de bal, schiet en ... Vagué probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - piacenza sokker 3:1

44e minuut.
Villa Sánchez passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Lomasto de bal onder controle te krijgen. Visconti is nu in balbezit. Sopaj verovert de bal door een tackle van achteren. Sopaj draait met de bal, schiet en ... Vagué probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonehaven 56%, piacenza sokker 44%.
Stonehaven - piacenza sokker 3:1

46e minuut.
Gerencsér passt de bal met de wreef. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero geeft een hoge lob. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - piacenza sokker 4:1

48e minuut.
Perebinha met een sublieme pass. Impoco rent richting de bal. Impoco passt de bal met de wreef. Perebinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebinha schiet op doel. Idziorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perebinha geeft de bal voor. Kłak kopt de bal weg. Villa Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - piacenza sokker 4:2

58e minuut.
Beerensen heeft problemen om de bal te vangen. Beerensen speelt de bal door. Visconti speelt de bal door. Villa Sánchez rent richting de bal. Villa Sánchez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Visconti passt de bal met de wreef. Perebinha geeft een hoge lob. Kłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - piacenza sokker 4:3

69e minuut.
Gletsos geeft een hoge lob. Guerrero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lomasto. Lomasto krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Rossi kopt de bal weg. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero geeft de bal voor. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopaj schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Mahi de bal. Gerencsér is nu in balbezit. Gerencsér schiet op doel. Vagué bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - piacenza sokker 5:3

73e minuut.
Gletsos rent richting de bal. Gletsos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jõgi met een snelle inworp. Impoco geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rossi verovert de bal door een tackle van achteren. Rossi geeft een hoge lob. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru geeft een lange en hoge pass. Kapłan springt en kopt de bal. Vagué bokst de bal weg. Kapłan is nu in balbezit. Kapłan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - piacenza sokker 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonehaven 58%, piacenza sokker 42%.
Stonehaven - piacenza sokker 6:3